Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Binnen 1 in Dussen 4271 BV

Binnen 1

4271 BV Dussen
Huurprijs € 685,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kantoorkasteel te huur

Dit 13e eeuwse kasteel, in het Brabantse Dussen, is een unieke en bijzondere locatie voor het vestigen van uw werkplek. Het kasteel is voorzien van moderne faciliteiten met ruime gratis parkeerplekken. Al vanaf 35 m² heeft u een prachtige werkplek binnen ons kasteel, met keukenfaciliteiten en
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte
Lees meer

Omschrijving

Kantoorkasteel te huur

Dit 13e eeuwse kasteel, in het Brabantse Dussen, is een unieke en bijzondere locatie voor het vestigen van uw werkplek. Het kasteel is voorzien van moderne faciliteiten met ruime gratis parkeerplekken. Al vanaf 35 m² heeft u een prachtige werkplek binnen ons kasteel, met keukenfaciliteiten en vergadermogelijkheden.

Op het kasteel vinden ook andere activiteiten plaats zoals huwelijksvoltrekkingen, voorstellingen (avond) en rondleidingen en feestelijke bijeenkomsten (avond en weekenden). Het kasteel valt onder Monumenten Beheer Brabant.

Geschiedenis
Het kasteel kent een bewogen geschiedenis, waarbij de oorsprong teruggaat tot 1331. In vergelijking met andere kastelen in binnen-en buitenland is het van een bescheiden afmeting. Juist daardoor en door de bijzondere binnenplaats, met de Toscaanse zuilengalerij uit de 17e eeuw, heeft het een geheel eigen charme en sfeer. Vanaf 1935 was het kasteel in eigendom van de gemeente. Dankzij burgemeester Snijders (1872-1953) staat het kasteel er nog.

Kamers en huurprijzen
Genoemde ‘All-in’ prijzen zijn inclusief gas/water/licht, alle servicekosten zoals schoonmaak van de algemene ruimtes en tuinonderhoud en het gebruik van ‘shared’ vergader/presentatie ruimte. Prijzen zijn exclusief btw.

Torenkamer 1
Begane grond - Gedeelde pantry/toilet - 35 m2 - € 685,-

Torenkamer 2
Begane grond - Eigen pantry/toilet - 40 m2 - € 767,-

Slotgrachtkamer
1e verdieping - Gedeelde pantry/toilet - 63 m2 - € 1.103,-

Torenkamer 5
2e verdieping - Gedeelde pantry/toilet - 35 m2 - € 642,-

Interesse
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op?
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 685,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1250 Bouwjaar toelichting 13e eeuws kasteel Indeling Soort Object Kantoorruimte Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
In units vanaf
35 m²
Route van naar Binnen 1, 4271 BV Dussen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring