Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Tesselschadelaan 15 F in Hilversum 1217 LG

Tesselschadelaan 15 f

1217 LG Hilversum
Huurprijs € 265,25 p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Werkplekken te huur Tesselschadekerk Hilversum

Zoek je een werkplek waar je geconcentreerd kan werken? Een representatieve plek waar je je klanten goed kan ontvangen? Een ruimte waar je met andere enthousiaste zzp-ers werkt? In de Tesselschadekerk in Hilversum kan het!

Hier bevinden zich 12 bureau werkplekken in een
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 5 m²
Lees meer

Omschrijving

Werkplekken te huur Tesselschadekerk Hilversum

Zoek je een werkplek waar je geconcentreerd kan werken? Een representatieve plek waar je je klanten goed kan ontvangen? Een ruimte waar je met andere enthousiaste zzp-ers werkt? In de Tesselschadekerk in Hilversum kan het!

Hier bevinden zich 12 bureau werkplekken in een representatieve ruimte, met een eigen opgang en pantry. Deze kun je per maand huren. Je kunt lunchen in de gezamenlijke ruimte. Tevens kun je gebruik maken van een vergaderruimte.

Omschrijving
De Tesselschadekerk is een monumentale kerk in het fraaie villagebied van Hilversum, op loopafstand van het centrum en het station. In de kerk zijn prachtige kantoorruimten gerealiseerd. Op één van de werkvloeren zijn meerdere bureaus te huur die per maand gehuurd kunnen worden. Je kunt dan werken in een inspirerende ruimte samen met andere professionals. Het is een bedrijvenverzamelgebouw. In totaal zijn er nu meer dan 15 bedrijven werkzaam. Er is een gezamenlijke ruimte waar met z'n alle gegeten kan worden. Dit is geen verplichting. Onderling is er een informele sfeer. Verder kun je gebruikmaken van wifi, printer, boekenkast en keuken met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.

Waarom de Tesselschadekerk?
  • Inspirerende plek
  • Representatief
  • Snel internet en overal WIFI internet beschikbaar
  • Fijne werkplekken
  • Goed bereikbaar met auto en OV
  • 15 bedrijven onder een dak

Geschiedenis
In het Noord-Westelijk villagebied in Hilversum is in 1927 deze Tesselschadekerk gebouwd. De kerk werd in opdracht van het Protestants Verbond gebouwd en is uitgerust met fraaie mestelwerk elementen en kleurrijke glas-in-lood ramen. Al in de jaren ’80 van de vorige eeuw werd de kerk te groot voor de gemeenschap en verkocht aan een projectontwikkelaar. Zoals in die tijd gebruikelijk was het plan om de kerk te slopen en te vervangen door nieuw te bouwen appartementen. Hier was de buurt niet blij mee en na een geruime tijd lukte het de omwonenden om de kerk op de monumentenlijst te zetten. Daardoor was sloop gelukkig geen optie meer. De kerk is uiteindelijk herontwikkeld naar een prachtig kantoor waarbij de monumentale ruimten voor iedereen te beleven is en zichtbaar voor elke gebruiker.

Interesse?
Neem contact met ons op via het contactformulier, wij informeren u graag!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 265,25 per maand Aanvaarding direct Aanvaarding toelichting Per maand opzegbaar BTW van toepassing Ja Servicekosten € 40,40 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1928 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 5 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. Volledig gerestaureerd Onderhoud buiten toel. Volledig gerestaureerd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
5 m²
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Flexplek
Ja
Route van naar Tesselschadelaan 15 f, 1217 LG Hilversum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.