Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Valkeveenselaan 3 in Huizen 1272 NC

Valkeveenselaan 3

1272 NC Huizen
Prijs op aanvraag

Omschrijving

UNIEKE VILLA OF BOUWLOCATIE TE KOOP OP DE MOOISTE PLEK IN 't GOOI


Op de mooiste locatie in 't Gooi, volledig omringd door groen ligt Valkenveenselaan 3. Een schitterend perceel van bijna 14.000 m2 op de grens van Naarden en Huizen. Deze prachtige plek heeft veel te bieden maar het meest bijzonder is wel het fenomenale
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Verkopende makelaar

ir. Jan-Willem Andriessen

ir. Jan-Willem Andriessen

Stuur een email +31 (0)35 647 08 78

Omschrijving

UNIEKE VILLA OF BOUWLOCATIE TE KOOP OP DE MOOISTE PLEK IN 't GOOI


Op de mooiste locatie in 't Gooi, volledig omringd door groen ligt Valkenveenselaan 3. Een schitterend perceel van bijna 14.000 m2 op de grens van Naarden en Huizen. Deze prachtige plek heeft veel te bieden maar het meest bijzonder is wel het fenomenale uitzicht.

BOUWVLEK
Dit is een van zeer weinig beschikbare plekken in ‘t Gooi waar u nog de mogelijkheid heeft om de bestaande woning te amoveren en een zeer riante droomvilla te bouwen te midden van de natuur. Er mag nieuwbouw gerealiseerd worden met een bouwvlak van circa 650 m2, een goothoogte van 6,5 meter en een nokhoogte van 11,5 meter. Hier kan een grootse villa worden gebouwd met onwaarschijnlijk groot woonoppervlak van minstens 1.000 m2 en een inhoud van 4.000 m3. En alsof dat nog niet genoeg is mag er ook nog 200 m2 aan bijgebouwen worden gerealiseerd.

De bouwvlek ligt op een heuvel met een schitterend panorama over weilanden waar eind van de dag de zon onder gaat. Met regelmaat zijn reeën en vossen te zien terwijl valken dagelijks cirkelen boven de weilanden. Valkeveen geldt als één van de mooiste gebieden van het Gooi. Dichte bossen worden hier afgewisseld door akkers en verdiept gelegen zanderijen die als weide in gebruik zijn. En als het om bereikbaarheid gaat is het goed te weten dat de Valkenveenselaan op korte afstand van de uitvalswegen naar de A1 ligt. Waarmee Amsterdam en Schiphol op minder dan 30 autominuten liggen.

't GOOI
Als het woongebied heeft 't Gooi veel te bieden. Omgeven door prachtige natuur, het Goois Natuurreservaat, de Hoge en Lage Vuursche, natuurgebied Naardermeer, Natuurmonumenten in ’s-Graveland. Er zijn leuke strandjes in Muiderberg en de randmeren en het historische Naarden Vesting ligt op steenworp afstand. Ook voor gezinnen met kinderen is 't Gooi perfect. Er is veel keus aan scholen in de regio waaronder een internationale school in Hilversum en een vrije school. Ook op sportgebied is van alles mogelijk. Op cultureel gebied is er 't Spant in Bussum en bijvoorbeeld het Singermuseum in Laren.

KORTOM
Vrijwel nergens in ’t Gooi is er de mogelijkheid om op een sublieme plek een grote droomvilla te realiseren met een vloeroppervlak van minstens 1.000 m2 en 4.000 m3. Aan de Valkenveenselaan 3 te Huizen - met een perceel van bijna 14.000 m2 - kan het!

INTERESSE?
Neem contact met ons op, wij informeren u graag!
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 13842 m² Kadasteroppervlakte 13842 m² Kadastrale gegevens Gemeente Huizen Sectie B Perceelnummer 6873 Oppervlakte 8430 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Naarden Sectie B Perceelnummer 1413 Oppervlakte 5412 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Valkeveenselaan 3, 1272 NC Huizen

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.