Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
IJweg 1734 in Nieuw-Vennep 2151 MP

IJweg 1734

2151 MP Nieuw-Vennep
Prijs op aanvraag

Omschrijving

STATE-OF-THE-ART DESIGNVILLA

In Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer, ligt deze moderne ultieme state-of-the-art designvilla. Een unieke villa gebouwd met de mooiste materialen. Volstrekt uniek in Nederland en ver daarbuiten. De villa biedt u hightech wonen op het hoogste niveau op een ruim perceel en laat op elke bezoeker een onuitwisbare
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2004 Woonoppervlakte 828 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Verkopende makelaar

ir. Jan-Willem Andriessen

ir. Jan-Willem Andriessen

Stuur een email +31 (0)35 647 08 78

Omschrijving

English translation below
STATE-OF-THE-ART DESIGNVILLA

In Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer, ligt deze moderne ultieme state-of-the-art designvilla. Een unieke villa gebouwd met de mooiste materialen. Volstrekt uniek in Nederland en ver daarbuiten. De villa biedt u hightech wonen op het hoogste niveau op een ruim perceel en laat op elke bezoeker een onuitwisbare indruk achter. Een ideaal huis waar u kunt genieten van het summum van luxe op vijf sterrenniveau waarbij u alle drukte van de dag makkelijk achter u kunt laten. De ultieme plek om internationale gasten te verwelkomen. Het combineert het beste van een leven in een landhuis omgeven door een geriefelijke en zeer veilige omgeving.

Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, met al hun levendigheid, kunst, historische musea, winkels en restaurants, maar ook diverse luchthavens zijn binnen no time bereikbaar om snel en efficiënt internationaal te kunnen reizen. Nodig uw geliefden, familie en vrienden van over de hele wereld uit om op een centraal punt in West-Europa in een oase van luxe te vertoeven.

De villa naar ontwerp van de fameuze architect Bert Verwey is ontworpen met oog voor detail en biedt een ongeëvenaarde luxe en topkwaliteit. De ontwerpen van Verwey beperken zich niet tot de buitenkant en de indeelbaarheid. Er wordt altijd geprobeerd een aansluiting te vinden tussen de buitenzijde van het gebouw en het interieur. Het interieur wordt gezien als onlosmakelijk verbonden met het exterieur en dienen met elkaar in harmonie te zijn. Als verlengde hiervan wordt ook alle speciaal meubilair ontworpen.

Deze villa heeft een vloeroppervlak van maar liefst 828 m² en is voorzien van alle denkbare geavanceerde technologieën en voorzieningen. Deze state-of-the-art villa is in een carré vorm gebouwd. De linkerzijde is gericht op kantoor en werken, het middendeel herbergt de woon- en slaapfuncties en het rechterflank is ruimte voor ontspanning.

In het landhuis zijn enkel hoogwaardige materialen gebruikt. Bijna alle vloeren zijn van marmer en de vaste kasten in de diverse kamers zijn gemaakt van mahoniehout. Uniek aan deze ultieme villa is dat de funderingen en het betonwerk van het souterrain is uitgevoerd in onderwaterbeton. Een unicum in de wereld. De dakbedekking bestaat grotendeels uit leien.
BEGANE GROND
Bij binnenkomst ervaart u meteen een zeer smaakvol modern ingericht huis. De prachtige ontwerpdetails van Bert Verwey spreken boekdelen. Een grote open keuken met hoogwaardige en zeer complete inbouwapparatuur van Gaggenau (friteuse, stoomapparatuur, afzuiging en dergelijke), twee Amerikaanse koelkasten en openhaard. Aansluitend een eetkamer met openhaard. Een fraaie schuifpui biedt toegang tot het balkon met uitzicht op de grote patio. Alle ramen in het hele huis hebben dubbele beglazing en de schuifpuien zijn zodanig geïnstalleerd dat als deze geopend worden, ze tussen de spouwmuren verdwijnen. Zo wordt binnen en buiten één. De riante woonkamer met prachtige vide is misschien wel de mooiste ruimte van het huis en is gesitueerd in de rechterflank van het landhuis. De vide zorgt voor rust en ruimte en geeft een intiem gevoel. Aansluitend een grote serre aan de zuidwestgevel en magnifieke intieme patio voorzien van volwassen bomen aan de binnenzijde.


KANTOOR
In de linkervleugel op de begane grond is een kantoor. Via een separate entree komt u in de hal met goederenlift en vaste kasten. De werk- studeerkamer is voorzien van prachtige ingebouwde kasten van Mahoniehout. Aansluitend een kleine hal naar de logeer- of werkkamer met pantry, douche en toilet en de garage deze biedt ruimte voor ruim 4 auto’s. De garage is voorzien van twee elektrische roldeuren en een dubbele loopdeur. In de garage is een grote kastenwand ingebouwd en een wastafel aanwezig. De vloer is betegeld. Mooi detail: vanuit uw kantoor kunt u via een lange horizontale glasstrook in de handgemaakte Mahoniehoutenkastenwand een blik werpen op uw verzameling bolides.


VERDIEPING
Op de verdieping is de imposante masterbedroom met eigen badkamer en twee royale walk-in-closets en open haard. Aansluitend een tweede slaapkamer met walk-in-closet en badkamer. Tevens in de linkervleugel op deze verdieping een royale kantoorruimte die bereikbaar is via de kantoorruimte op de begane grond.


SOUTERRAIN
Voor de nodige ontspanning is er in de rechterflank een luxe zwembad en infraroodsauna. Deze bevindt zich in de rechterflank onder de woonkamer. Het zwembad is 1,50 m diep en heeft een buitenmaat van circa 12 x 6 m. Fiberverlichting in het plafond completeert het geheel. Uiteraard ontbreken de gastentoiletten en douches niet. Voor de sportliefhebber is er een professionele fitnessruimte en een solarium.
Op deze woonlaag bevinden zich in het middengedeelte twee luxe-appartementen op vijf sterren niveau. Beiden zijn voorzien van vaste kasten die slaap- en zitgedeelte scheiden, een openhaard, een badkamer met lig-/bubbelbad en spiegelkast. Elk appartement heeft eveneens een glasfiberverlichting in het plafond.
In de linkervleugel tenslotte is een royaal grand café met handgemaakte bar en biljart en een huisbioscoop. De bioscoopruimte is voorzien van fiberverlichting in plafond. Een open haard zorgt voor heerlijke lange winteravonden en ook hier zijn alle kasten en meubels ontworpen door Verwey. Vanuit het grand café kunt u via openslaande deuren naar de patio. Ideaal voor feesten en partijen. Een grote wijnkelder voorzien van een klimaatinstallatie mag natuurlijk niet ontbreken.


TUIN & BUITENRUIMTE
Bijzonder aan het ontwerp van Verwey is dat het de patio aan de binnenzijde 1 verdieping lager ligt dan aan de voorzijde, waardoor een intiem geheel ontstaat, maar ook alle vertrekken in het souterrain direct daglichttoetreding hebben. De ruime patio is voorzien van volwassen bomen in potten. De enorme waterval met waterbassin zorgen voor verkoeling in de zomer, in de grote vijver zwemmen Koikarpers en er zijn tal van zitjes om in de zomermaanden aangenaam buiten te kunnen vertoeven.

Rondom het huis is een door Bert Verwey ontworpen tuin, met patio’s, terrassen, vijvers, tennisbaan en tennishuis. De vijvers in de voor en achtertuin alsmede de tennisbaan zijn eveneens gefundeerd met onderwaterbeton. In de tuinen zijn hoogwaardige materialen gebruikt en staan bijzondere bomen. Uitzonderlijk is de officiële wedstrijdtennisbaan (US Open baan) met een vloeroppervlak van 730 m² en een tennishuis van circa 50 m². Deze kan tevens dienstdoen als gastenverblijf en is voorzien van douche, kleine keuken en elektrische verwarming.


BEVEILIGING & TECHNIEK
Uniek in Nederland is het safe house dat zicht uitstrekt over meerdere verdiepingen; van het souterrain tot en met de tweede verdieping van het middenstuk van het hoofdhuis. Het safe house is voorzien van een eigen 24/7 stand-by back-up generator, speciale beglazing en deuren. In het souterrain bevindt zich een grote kelder waar alle technische voorzieningen van deze villa zijn ondergebracht. Wat de hightech functies betreft: de villa is uitgerust met een domotica systeem, audio en theater systeem, centrale stofzuiginstallatie, openhaarden van het merk Boley, vloerverwarming, airconditioning/klimaat- en luchtbehandeling, een waterniveau beveiligingssysteem.

Het gehele perceel is omheind. In de tuinen is langs de gehele omtrek een ondergronds GPS-detectiesysteem aangelegd met tuinverlichting. Er zijn een groot aantal beveiligingscamera’s. Zowel in huis als bij het tennishuis is krachtstroom aanwezig. Er is tenslotte nog een tuinmansverblijf en een kleine kas. De oprit vanaf de IJweg naar het landhuis wordt afgesloten door middel van een elektrisch hek en biedt toegang tot het perceel.


HAARLEMMERMEER / NIEUW-VENNEP
Het landhuis is gunstig gelegen in het landelijk gebied. Het stedelijk gebied van Amsterdam ligt op korte afstand. Het landhuis is circa 7 km gelegen van de A44 (Leiden – Schiphol). Met gemotoriseerd verkeer is Schiphol en Schiphol-Oost binnen 20 minuten te bereiken en Amsterdam binnen circa 25 minuten. Gelegen vlakbij het financiële hart van Nederland en op steenworp afstand van de mooiste steden van Nederland. Wat dacht u van Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Den Haag? Al deze steden hebben prachtige historische centra en een uitstekende selectie van winkels, restaurants, universiteiten, academische ziekenhuizen, musea, evenementen, zakencentra et cetera. Ook voor internationaal treinverkeer kunt u vanuit Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer, alle kanten uit.


RESUMÉ
  • Gebruiksoppervlakte wonen: 828 m2
  • Overige inpandige ruimte: 880 m2
  • Gebouwgebonden buitenruimte: 83 m2
  • Inhoud woning: 5.838 m3
  • Perceeloppervlak: 12.900 m2
  • Bouwjaar: 2004

INTERESSE?
Neem contact met ons op, wij informeren u graag!
STATE-OF-THE-ART DESIGNER VILLA


This modern ultimate state-of-the-art villa is located in Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer. A unique villa built with the finest materials. Completely unique in the Netherlands and far beyond. The villa offers high tech living of the highest level on a large plot and leaves an unforgettable impression on every visitor. An ideal home where you can enjoy the height of luxury at a five-star level where you can leave the hustle and bustle of the day behind. The ultimate place to receive international guests. It combines the best of living in a manor by a comfortable and very environment.

Amsterdam, Den Haag, Rotterdam and Utrecht, with all their liveliness, art, historic museums, shops and restaurants but also several airports can be reached in no time to swiftly and efficiently travel internationally. Invite your loved ones, family and friends from all over the world to enjoy an oasis of luxury in a central point in Western Europe.
The villa, designed by famous architect Bert Verwey, is designed with eye for detail and offers unrivalled luxury and the best quality. Verwey’s designs don’t just limit themselves to the outside and the layout. Every part of the house tries to connect its outside with the interior. The interior is seen as intrinsically tied to the exterior and both need to be in harmony. As an extension of this, all furniture is also specially designed.

This villa has a floor surface of over 828 m² and comes with all possible advanced technologies and facilities. This state-of-the-art villa is built in a rectangle shape. The left side is built as an office for work, the middle part contains the living and sleeping quarters and the right flank is the space for relaxation.

Several high-grade materials have been used in the manor. Nearly all floors are made of marble and the closets in several rooms are made of mahogany. Unique about this villa is that the foundations and the concreting of the basement have been done in underwater concrete. The only one of its kind in the entire world. The roofing mostly consists of slates.


GROUND FLOOR
Upon entering, you immediately experience a very tastefully modern decorated house. The beautiful design details by Bert Verwey speak volumes. A large open kitchen with high-grade and incredibly complete built-in devices by Gaggenau (fryer, steaming devices, extractor and such), two American fridges and a fireplace. Adjacent is a dining room with a fireplace. Stylish sliding doors provide access to the balcony with view of the large patio. All windows in the entire house have double glazing and the sliding doors have been installed in such a way that they disappear between the cavity walls when opened. This way, inside and outside become one. The spacious living room with a beautiful open space is perhaps the most beautiful space in the house and is situated in the right flank of the manor. The open space provides quiet and space and an intimate feeling. Adjacent is a large glasshouse on the southwest façade and a magnificent patio with adult trees on the inner side.


OFFICE
There is an office in the left wing on the ground floor. Through a separate entrance, you enter the hallway with a goods lift and closets. The work and study room comes with beautiful built-in closet made from mahogany. Adjacent is a small hallway to the guest bedroom or study with pantry, shower and toilet and the garage which has space for 4 cars. In the garage, there’s a large built-in cabinet wall and a sink. The floor is tiled. Lovely detail: from your office, you can look through a long horizontal line of glass in the hand-made mahogany cabinet wall at your collection of fancy cars.


FIRST FLOOR
On the first floor, you can find the impressive master bedroom with your own bathroom and two spacious walk-in closets and a fireplace. Adjacent is a second bedroom with walk-in closet and bathroom. Additionally, the left wing of this floor has a spacious office space that is accessible through the office space on the ground floor.


BASEMENT
For the necessary relaxation, there’s a luxury pool and infrared sauna in the right flank. These can be found in the right flank under the living room. The pool is 1.50 meters deep and has dimensions of around 12 x 6 m. Fiber lightning in the ceiling compliments the whole. For the sports lover, there’s a professional fitness space and a solarium.
On this floor of the residence, in the middle part, there are two luxury five-star. Both come with built-in closets that separate a sleeping and sitting section, a fireplace, bathroom with a (bubble) bath and mirror closet. Every apartment also has fiber lighting in the ceiling.

Lastly, in the left wing there’s a spacious grand café with a hand-made bar and billiards and a home cinema. The cinema has fiber lighting on the ceiling. A Fireplace provides wonderful long winter nights and once again, all closets and furniture have been designed by Verwey. From the grand café, you have access to the patio through French doors. Ideal for parties and celebrations. A large wine cellar with a climate installation is of course a must-have as well.


GARDEN AND OUTDOOR SPACE
The special thing about the design by Verwey is that the patio on the inner side is one floor lower than on the front side, creating an intimate style but also providing daylight for all the rooms in the basement. The spacious patio has adult trees in pots. The enormous waterfall with water basin provide refreshment in summer, the large pond is inhabited by koi-carps and there are numerous seats to comfortably spend the summer months outside.
Surrounding the house is a garden designed by Bert Verwey with patios, terraces, ponds, tennis court and tennis house. The pond in the front and backyard as well as the tennis court are founded with underwater concrete. In the gardens, high-grade materials are used and has special trees. Especially exceptional is the official tennis court made for actual matches (US Open court) with a floor surface of 730 m² and a tennis house of around 50 m². This can also serve as a guest house and has a shower, small kitchen and electric heating.


SECURITY AND TECHNOLOGY
Unique in the Netherlands is the safe house that stretches over multiple floors; from the basement up to the second floor of the middle part of the main house. The safe house comes with its own 24/7 stand-by back-up generator, special glazing and doors. In the basement is a large area where you can find all of the technical facilities of this villa. With regard to high-tech functions: the villa is equipped with a domotica system, audio and theatre system, central vacuum installation, fireplaces of the Boley brand, floor heating, air-conditioning/climate and air treatment, a water level security system. The entire property is fenced. In the gardens, an underground GPS detection system has been installed with garden lighting across the entire perimeter. There’s a large number of security cameras. There’s a power current in both the house and tennis house. Lastly, there’s a gardener’s home and a small greenhouse. The driveway from the IJweg to the manor is locked using an electric fence and provides access to the property.


HAARLEMMERMEER / NIEUW-VENNEP
The manor has a beneficial location in the rural area. The city area of Amsterdam is a short distance away. The manor is around 7 km from the A44 (Leiden – Schiphol). Using motorized traffic, Schiphol and Schiphol-Oost can be reached within 20 minutes and Amsterdam within around 25 minutes. It’s close to the financial heart of the Netherlands and a stone’s throw away from the most beautiful cities in the Netherlands. What do you think of Amsterdam, Harlem, Utrecht and The Hague? All these cities have beautiful historic centers and an excellent selection of stores, restaurants, universities, academic hospitals, museums, events, business centers etc. Even for international train traffic, you can go everywhere from Nieuw-Vennep Haarlemmermeer.


- Useable residential area: 828 m2
- Other indoor space: 880 m2
- Building-related outdoor space: 83 m2
- Capacity residence: 5,838 m3
- Plot size: 12,900 m2
- Date of construction: 2004

- Acceptance in consultation.
- Awarded based on preferences of owner(s).
- Measurements according to measurement report
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2004 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 828 m² Perceeloppervlakte 12900 m² Gebouwgebonden buitenruimte 83 m² Overige inpandige ruimte 880 m² Inhoud 5838 m³ Aantal kamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Buitenruimte Tuin Geen tuin Hoofdtuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Parkeer capaciteit 25 Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie AF Perceelnummer 2962 Oppervlakte 12885 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer Sectie AF Perceelnummer 3416 Oppervlakte 15 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar IJweg 1734, 2151 MP Nieuw-Vennep

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring