Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Vierambachtsweg 57 * in Woubrugge 2481 KS

Vierambachtsweg 57 *

2481 KS Woubrugge
Vraagprijs € 800.000,- k.k.

Omschrijving

TE KOOP | WOUBRUGGE | UNIEK BOUWPERCEEL | PAL AAN HET WATER

De droom voor menig koper; niet alleen zelf een huis te bouwen maar ook om te wonen aan het water! Aan de Woudwetering ligt pal aan het water dit fraaie bouwperceel van circa 762 m2 groot, waar een vrijstaande villa op een bouwvlak van maarliefst 120 m2
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Verkopende makelaar

ir. Jan-Willem Andriessen

ir. Jan-Willem Andriessen

Stuur een email +31 (0)35 647 08 78

Omschrijving

TE KOOP | WOUBRUGGE | UNIEK BOUWPERCEEL | PAL AAN HET WATER

De droom voor menig koper; niet alleen zelf een huis te bouwen maar ook om te wonen aan het water! Aan de Woudwetering ligt pal aan het water dit fraaie bouwperceel van circa 762 m2 groot, waar een vrijstaande villa op een bouwvlak van maarliefst 120 m2 kan worden gebouwd.
 
De locatie bevindt zich aan de Vierambachtsweg 57A vlakbij het centrum van Woubrugge en tegenover de jachthaven van Woubrugge. Woubrugge ligt midden in het Groene Hart en is vooral bekend bij watersporters vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de Wijde Aa, het Braassemermeer en de Westeinder- en Kagerplassen, maar ook vanwege de centrale locatie in de Randstad. Schiphol, Den Haag en Leiden zijn binnen 20 minuten bereikbaar en Rotterdam, Amsterdam en Utrecht binnen 35 minuten.

Hoe mooi zou dat zijn; je eigen droomwoning kunnen bouwen met een eigen aanlegplek en een open vaarverbinding met de Braasem. Een schitterende plek om met familie, vrienden of anderen herinneringen te maken. Een royaal huis is mogelijk. Door de Gemeente Kaag en Braasem in 2018 medewerking verleend om een woonhuis te realiseren.


VERKOOPPROCEDURE
De interesse voor dit bouwkavel is groot. Er is de mogelijkheid om de bouwkavel te bezichtigen op vrijdag 28 februari 2020 van 10h00 - 12h00. Om elke prospect een eerlijke kans te geven nodigen wij u uit om een schriftelijk bod uit te brengen voor 16 maart 2020. Bieden kan vanaf € 800.000,- KK. Over de uitkomst van de biedingen wordt niet gecommuniceerd. Het biedingsformulier is opgenomen in de prospectus.
 

VOORWAARDEN
Alle kosten die een relatie hebben met het voorbereiden en de deelname aan de bieding van het object zijn voor rekening van de bieder.


SPELREGELS
 • Het geheel wordt verkocht met de huidige schuur die voor eigen rekening gesloopt dient te worden;
 • Permanente bewoning toegestaan, uitsluitend een bouwvlak van 120 m2 met maximaal 1 woning onder voorwaarde dat de schuur gesloopt wordt;
 • Maximale bouwhoogte circa 9 m1 en goothoogte 3 m1;
 • Koper dient zelf bij de gemeente te informeren of de plannen haalbaar zijn;
 • Alle kosten die een relatie hebben met het voorbereiden en de deelname aan de bieding van het object zijn voor rekening van de bieder;
 • Bieden voor 16 maart 2020 vanaf € 800.000,- KK;
 • Overdracht uiterlijk 29 mei 2020.


BESTEMMING
 • De kavel wordt met het huidige vigerende bestemmingsplan verkocht, zie www.ruimtelijkeplannen.nl
 • Als ontbindendevoorwaarde wordt alleen een financier-ingsvoorbehoud van maximaal 6 weken geaccepteerd;
 • Veranderingen bovenop het ontwerpbestemmingsplan of overige veranderingen van de bestemming, niet voorzien in het ontwerpbestemmingsplan zijn voor rekening van de bieder en kunnen pas na gunning worden aangevraagd.
  

RECHTEN VERKOPER
Verkoper behoudt zich zonder meer en zonder tot enigerlei schadevergoeding te zijn gehouden, in ieder geval het recht voor:
 • de verkoopprocedure tussentijds om haar moverende redenen op te schorten of af te breken;
 • de tijdsplanning te wijzigen;
 • het geheel niet te gunnen;
 • het staat verkoper vrij aan een ander dan de hoogste bieder te gunnen.


BOUWKAVELS
Het bouwkavel betreft het kadastrale perceel Woubrugge, sectie C nummer 2708. Deze is op de tekening hiernaast rood gearceerd. Toegang van deze kavel vindt plaats via de toegangsbrug (2695). Parkeren vindt op eigen perceel plaats (rode pijl).WAT MAG ER GEBOUWD WORDEN?
Er zijn geen plannen gemaakt voor deze locatie. De gemeente regelt in bestemmingsplannen waar mag worden gebouwd en hoe grond en gebouwen mogen worden gebruikt. Definitieve en ontwerp-bestemmingsplannen kunt u raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl
https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/#!/marker/103951.46/464250.85/idn/NL.IMRO.1884.structvisieMRSV-0002/cs/103946/464275/595.275215575


Heeft u vragen of ideeën? Dan verwijzen wij u naar de website van de gemeente Kaag en Brasem om te onderzoeken wat er op deze plek mogelijk is. https://www.kaagenbraassem.nl/Inwoners_en_ondernemers/Wonen_en_bouwen/Bouwen_en_verbouwen/principeverzoekWOUBRUGGE
Woubrugge is vooral bekend bij watersporters vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de Wijde Aa, het Braassemermeer en de Westeinder- en Kagerplassen, maar ook vanwege de centrale locatie in de Randstad. Den Haag en Leiden zijn binnen 20 minuten bereikbaar en Rotterdam, Amsterdam en Utrecht binnen 35 minuten.
 
Woubrugge is ontstaan langs beide kanten van het water de Woudwetering. Tot begin 19e-eeuw stond het gebied rond het dorp Woubrugge bekend als de Heerlijkheid van Esselijkerwoude en Heer-Jacobswoude. Toen rond 1820 de gemeente als bestuursvorm werd ingevoerd, werd Woubrugge een zelfstandige gemeente binnen hetzelfde gebied als deze heerlijkheid. In 1855 werd Hoogmade bij Woubrugge ingelijfd. In die vorm, als een gemeente met twee dorpen, bleef de gemeente Woubrugge 135 jaar bestaan tot 1 januari 1991. Op die datum fuseerden de drie gemeenten Woubrugge, Rijnsaterwoude en Leimuiden tot Jacobswoude. Deze gemeente was genoemd naar het verdwenen dorp Jacobswoude. Al na 18 jaar, op 1 januari 2009 werd de gemeente Jacobswoude weer opgeheven en samengevoegd met de gemeente Alkemade.

Gezamenlijk vormen zij vanaf die datum de gemeente Kaag en Braassem. Door de aanwezigheid van de plassen in de directe omgeving van Woubrugge, is het een plaats die watersporters goed weten te vinden. Er zijn meerdere jacht en sloepen havens in Woubrugge gevestigd. Het dorp Woubrugge ligt ten zuiden van Roelofarendsveen en grenst aan Wijde Aa en het Braassemermeer. Ten zuidoosten van Woubrugge ligt Alphen aan den Rijn. Woubrugge heeft twee basisscholen. Voor de middelbare school fietsen de Woubrugse kinderen naar Alphen of Leiden.
 
Dit unieke bouwkavel is gesitueerd langs de Vierambachtsweg en ligt in de Vierambachtspolder. Dit was oorspronkelijk in de 18e eeuw een droogmakerij en wordt tegenwoordig als landschappelijk waardevol beschouwd. De Vierambachtsweg is een verwijzing naar deze Vierambachtspolder.KORTOM
Een prachtplek in Groene Hart, middenin de Randstad, waar je je makkelijk met vakantie waant en toch minder dan 30 autominuten verwijderd bent van de ring van Amsterdam (Schiphol 20 minuten), Rotterdam en Utrecht. Een ideale plek om een nieuw huis te realiseren voor een gezin met kinderen die aan het water willen wonen, van watersport houden en vrij willen kunnen wonen en werken.INTERESSE?
Download de prospectus voor meer informatie of neem contact met ons op wij informeren u graag!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 800.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 750 m² Kadasteroppervlakte 762 m² Kadastrale gegevens Gemeente Woubrugge Sectie C Perceelnummer 2708 Oppervlakte 725 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Woubrugge Sectie C Perceelnummer 2695 Oppervlakte 37 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Vierambachtsweg 57 *, 2481 KS Woubrugge

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring