Mijn favorieten

stille verkoop via het netwerk van redres.

De naam zegt het al: soms zijn objecten zó uniek of is het juist de wens van de verkoper, dat de verkoop niet aan de grote klok gehangen wordt. Dus geen advertenties en zeker niet herkenbaar op de website, of met een ‘te koop’- bord in de tuin. Ook komt het object niet op de reguliere websites. Daardoor is uw bezit niet herkenbaar. Redres de Erfgoedexpert heeft echter een andere manier van presenteren gevonden waardoor een geïnteresseerde wel getriggerd wordt en een goede indruk krijgt wat men kan verwachten.
 

Wat is 'stille verkoop'?

Bij een stille verkoop wordt uw eigendom niet geadverteerd via off- en online-advertenties, en niet -of niet-herkenbaar- gepubliceerd op huizenwebsites. Ook wordt er geen verkoopbord bij het pand geplaatst. Uw eigendom wordt door de makelaar pas onder de aandacht gebracht wanneer er kandidaat-kopers zijn.
 

Wanneer kiezen voor stille verkoop?

Soms zijn objecten zo bijzonder dat u de verkoop hiervan liever niet openbaar maakt. Dan is een stille verkoop een goede optie. Alleen serieuze kandidaat-kopers worden zo aangesproken. Wilt u uw eigendom verkopen, maar heeft u daar geen haast mee? Ook dan is een stille verkoop aan te raden. U behoudt zo uw privacy zolang uw pand nog gebruikt of bewoond wordt.

Werkwijze stille verkoop

Wanneer een huis of object op geen enkele wijze geadverteerd wordt, is het bereik natuurlijk ook kleiner. Redres heeft haar eigen methode ontwikkeld waardoor uw eigendom anoniem maar toch op een aantrekkelijke manier, online gepresenteerd wordt. Wij doen dit met een goede beschrijving, prachtige beeldmateriaal waarbij er een indruk wordt gegeven van het object zonder dat het herkenbaar is en zonder de locatie prijs te geven. Hierdoor wordt de belangstelling van relevante geïnteresseerden toch gewekt en krijgen ze een goed idee van wat men kan verwachten.

Alleen die kandidaat-koper die serieuze interesse heeft, wordt nader geïnformeerd over uw woning. Dit gebeurt uiteraard pas na overleg met u. Dankzij onze focus en onze expertise op het gebied van (monumentaal) erfgoed, zijn uw kansen op het vinden van de juiste kandidaat via stille verkoop bijzonder groot.

 

Meer weten?

Laat hieronder uw gegevens achter.


 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring