Mijn favorieten

Taxeren

Monumenten en bijzondere gebouwen vormen een tastbaar onderdeel van onze geschiedenis en zijn van onschatbare waarde. Aangezien het altijd gaat om unieke objecten, vereist het taxeren van bijzondere gebouwen in de eerste plaats veel gevoel voor de identiteit, de historie en details van het gebouw. Ofwel het gebouw waarderen om de kwaliteit en mogelijkheden die het heeft en/of zou kunnen hebben.
 

Expertise

Redres de Erfgoedexpert heeft veel expertise in het waarderen en het zien van de marktwaarde en de mogelijke alternatieve invullingen, denk hierbij aan de residuele waarde berekeningen en dergelijke. Wij zetten onze en uw eigen deskundigheid en jarenlange ervaring op het gebied van herontwikkeling, commercie en bouwkundige kennis in. Redres beschikt inmiddels over een flinke referentie lijst met stuk voor stuk bijzondere objecten die door ons zijn getaxeerd.
 

Taxatie opdrachten

Of het doel van de taxatie nu een marktwaarde, beleggingswaarde, residuele waarde of een herbouwwaardewaarde ten behoeve van de verzekering of een BRIM-aanvraag is, een standaardtaxatie bestaat niet. Om bijvoorbeeld een restauratie of herontwikkeling financieel inzichtelijk te maken is buiten kennis van de markt natuurlijk ook kennis op monumentaal, bouwkundig, juridisch en fiscaal gebied onmisbaar. Wij zijn in staat om voor hele unieke gebouwen de (on)mogelijkheden te zien, vanuit de identiteit, de markt, typologie en details van het gebouw. Mogelijkheden die leiden tot een waardig voortbestaan. Uw input en die van ons vertalen wij in een taxatie.
 

Benieuwd wat Redres dé Erfgoedexpert voor u kan betekenen?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring