Mijn favorieten

verkoop succesvol met redres.

Eigenaren van bijzondere monumenten zijn vaak kleurrijke mensen, liefhebbers van bijzondere vormgeving, ambachtelijke kunst en hebben een neus voor mooie dingen. Het monument waarin men woont is doorgaans net zo bijzonder, kent vaak een interessante geschiedenis en het zijn stuk voor stuk altijd bijzondere pareltjes. Het verkopen van een dergelijk monumentaal object vraagt dan ook om een bijzondere aanpak. Bij Redres bent u dán aan het juiste adres. Bent u in het bezit van een rijksmonument of een bijzonder object zoals bijvoorbeeld:
 

 • kastelen en NSW-landgoederen zoals een buitenstate of ridderhofstad
 • religieus erfgoed zoals een kerk, klooster of pastorie
 • monumentaal erfgoed zoals een schoolgebouw of gemeentehuis
 • agrarisch erfgoed zoals een bollenschuur of woonboerderij
 • industrieel erfgoed zoals een silo, watertoren, gemaal of molen
 • militair erfgoed zoals een bunker of een fort
 • wederopbouwarchitectuur of maatschappelijk vastgoed
 • vintage vastgoed, een Rietveldhuis of bijzondere moderne architectuur
 • een folly zoals bijvoorbeeld een theekoepeltje
 • bouwkunst met een bijzonder verhaal
 • of een spraakmakend object als een airstream of bijzonder schip

 

En wilt u dit verkopen of verhuren?

Dan bent u bij Redres aan het juiste adres! Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij ook uw expertise inzetten bij het op de markt brengen. De bemiddeling van erfgoed gaat immers bij uitstek over het overbrengen van gevoel en liefde voor een object. Redres is als erfgoedmakelaar, monumentenmakelaar, kasteelmakelaar, cultureel erfgoedmakelaar, gespecialiseerd in bijzonder erfgoed en nalatenschappen en werkt daarom net even anders dan een lokale reguliere makelaar. Door deze unieke werkwijze zijn de afgelopen jaren vele bijzondere objecten en complexen succesvol verkocht of verhuurd. Volgens ons verdient zowel het object als de eigenaar en prospect, een persoonlijke aanpak. Wij houden van bouwkunst, rijksmonumenten groot en klein, bijzonder, vervallen of gerestaureerd en werken graag voor gepassioneerde opdrachtgevers en kopers.
 

Focus bijzondere objecten

Redres de Erfgoedexpert focust zich op bijzondere gebouwen, vaak met een monumentale status of bijzondere achtergrond en heeft het afgelopen decennium een eigen, voor iedereen goed vindbare en unieke website ontwikkeld: redres.nl. Hier ontstaat de eerste klik tussen liefhebbers en te koop staande bijzondere, unieke gebouwen. Deze doelgroep is volgens marketeers moeilijk te bereiken.
 
Onze oorsprong ligt bij architectuur, projectontwikkeling, fotografie en marketing. Deze finesses maken het verschil en is de basis voor ons succes als bouwkunst- of erfgoedmakelaar. Wij zijn dé bouwkunstmakelaar van Nederland. 

Wij werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde fotografen die uitblinken in fotografie van architectuur, bijzondere interieurs en lifestyle.

Door onze prachtige presentaties, onze storytelling met historische verhalen inspireren, verleiden én verkopen we.

De feiten

Meer dan 40.000 unieke bezoekers en 450.000 pageviews per maand, dat zegt genoeg. Het is dé plek op internet voor liefhebbers die op zoek zijn naar bijzonder erfgoed. Reeds 30.000 zoekers hebben zich bij ons ingeschreven. Zodra we uw gebouw hebben opgenomen in onze portefeuille, kan het matchen beginnen!
 

Verkoopformule

Ons verkoopproces is transparant. Wij werken via de unieke Redres-bemiddelingsformule, die gebruik maakt van state of the art-technieken en maken de mooiste presentaties om uw monument zo goed en eerlijk mogelijk mogelijk te presenteren. Wij werken alleen met de beste fotografen en besteden veel tijd en energie aan een optimale marketing campagne, zowel online als offline. Een pakkende presentatie door middel van tekst, fotografie en video is anno nu essentieel voor een succesvol verkooptraject.

 

Het eerste contact met een object is niet de makelaar maar een foto!Daarom zijn wij altijd op zoek naar het "winning shot" om kopers te inspireren en te verleiden. Uiteraard zetten wij onze database met zoekprofielen in, sturen regelmatig nieuwsbrieven, maar ook gerichte mailings naar ons zoekbestand. Vanzelfsprekend maken we gebruik van de reguliere verkoopkanalen zoals bijvoorbeeld funda, fundainbusiness, huislijn, jaap maar ook van het nationaalmonumentenportaal.nl Door deze werkwijze ontstaat het beste van alle werelden, voor zowel de eigenaar van het erfgoed, de prospect en het object zelf. Zo realiseren wij de hoogste verkoopopbrengst voor u.


         

 

Nationaal Monumentenportaal (NMp)

Redres de Erfgoedexpert is aangesloten bij de Nationaal Monumentenportaal. Het NMp is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo). Met het Nationaal Monumenten Portaal (NMp) zet de NMo in op het online toegankelijk maken van monumenten voor het publiek. Het NMp brengt monumentenaanbod en – vraag samen op 1 plek. Redres is de eerste door de NMo geaccrediteerde NMo-Monumentenmakelaar die het aanbod publiceert op de website van NMp. En daar zijn wij bijzonder trots op! Op deze manier kunnen wij ons naast onze specifieke - zeer goed bezochte website van www.redres.nl nog beter onderscheiden als monumenten-, en erfgoedmakelaar.
 

 


 

Buiten bovengenoemde werkzaamheden benaderen wij -vooral als uw gebouw wat groter is- ook potentiele kandidaten uit ons bestaande relatienetwerk, zoals projectontwikkelaars, (particuliere) beleggers en zorgexploitanten. Dit netwerk hebben wij in de afgelopen jaren zorgvuldig opgebouwd en bestaat uit mensen en bedrijven die hun sporen verdiend hebben. Ze weten historisch erfgoed en bijzondere gebouwen op waarde te schatten, ook als het opknapper betreft of wanneer een gebouw een nieuwe functie nodig heeft.
 

Wij matchen niet zomaar. Als wij erfgoed en potentiële huurders of kopers bij elkaar brengen, dan weten wij dat er een grote slagingskans is. Ons netwerk bestaat uit liefhebbers van erfgoed en bouwkunst. Particulieren, beleggers, ontwikkelaars en gebruikers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Mensen of bedrijven die óók potentie zien als een gebouw nog opgeknapt moet worden, of nu al zien hoe een gebouw na herontwikkeling, perfect bij hen zou passen.

Collegiale opdrachten

Heeft u uw bijzondere object al geruime tijd te koop of te huur staan bij uw lokale makelaar? Is de lokale markt uitgeput en wilt u de afzet weer stimuleren? Redres de Erfgoedexpert opereert in heel Nederland en wij werken graag collegiaal samen met uw eigen makelaar.


Meer weten over verkopen met Redres de Erfgoedexpert?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring