Mijn favorieten

Verkoop uw huis succesvol met Redres!

Bezit u een bijzonder object en wilt u dit verkopen of verhuren? Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij uw expertise inzetten bij het op de markt brengen. De bemiddeling van erfgoed gaat immers bij uitstek over het overbrengen van gevoel en liefde voor een object. Daarom werkt Redres net even anders dan een reguliere makelaar. Door deze unieke werkwijze zijn de afgelopen jaren vele bijzondere objecten en complexen succesvol verkocht of verhuurd. Volgens ons verdient zowel het object als de eigenaar en prospect, een persoonlijke aanpak. Wij houden van monumenten groot en klein, bijzonder, vervallen of gerestaureerd en werken graag voor gepassioneerde opdrachtgevers en kopers.
 

Focus bijzondere objecten

Redres de erfgoedexpert focust zich op bijzondere gebouwen, vaak met een monumentale status en heeft het afgelopen decennium een eigen, voor iedereen goed vindbare en unieke website ontwikkeld: redres.nl. Hier ontstaat de eerste klik tussen liefhebbers en te koop of te huur staande bijzondere, unieke gebouwen. Deze doelgroep is volgens marketeers moeilijk te bereiken.
 

De feiten

Meer dan 50.000 unieke bezoekers en 450.000 pageviews per maand, dat zegt genoeg. Het is dé plek op internet voor liefhebbers die op zoek zijn naar bijzonder erfgoed. Reeds 25.000 zoekers hebben zich bij ons ingeschreven. Zodra we uw gebouw hebben opgenomen in onze portefeuille, kan het matchen beginnen!
 

Verkoopformule

Ons verkoopproces is transparant. Wij werken via de unieke Redres-bemiddelingsformule, die gebruik maakt van state of the art-technieken. Wij zetten onder andere onze database met zoekprofielen in, de zeer populaire website www.redres.nl, regelmatige nieuwsbrieven, maar ook gerichte mailings en uiteraard, de reguliere verkoopkanalen. Door deze werkwijze ontstaat het beste van alle werelden, voor zowel de eigenaar van het erfgoed, de prospect en het object zelf. Zo realiseren wij de hoogste verkoopopbrengst voor u.

Buiten bovengenoemde werkzaamheden benaderen wij -vooral als uw gebouw wat groter is- ook potentiele kandidaten uit ons bestaande relatienetwerk, zoals kleinere liquide ontwikkelaars, (particuliere) beleggers en zorgexploitanten. Dit netwerk hebben wij in de afgelopen jaren zorgvuldig opgebouwd en bestaat uit mensen en bedrijven die hun sporen verdiend hebben. Ze weten historisch erfgoed en bijzondere gebouwen op waarde te schatten, ook als het opknapper betreft of wanneer een gebouw een nieuwe functie nodig heeft.

Wij matchen niet zomaar. Als wij erfgoed en potentiële huurders of kopers bij elkaar brengen, dan weten wij dat er een grote slagingskans is. Ons netwerk bestaat uit liefhebbers van erfgoed. Particulieren, beleggers, ontwikkelaars en gebruikers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Mensen of bedrijven die óók potentie zien als een gebouw nog opgeknapt moet worden, of nu al zien hoe een gebouw na herontwikkeling, perfect bij hen zou passen.

 

Collegiale opdrachten

Heeft u uw bijzondere object al geruime tijd te koop of te huur staan bij uw makelaar? Is de lokale markt uitgeput en wilt u de afzet weer stimuleren? Wij werken graag collegiaal samen met uw eigen makelaar en nemen uw bijzondere gebouw op in ons aanbod.

Meer weten over verkopen met Redres de Erfgoedexpert? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring