Mijn favorieten

veel gestelde vragen.

 

Zijn jullie in het algemeen de enige makelaar op een object?

In het algemeen werken wij als enige verkopend makelaar. Onze kracht zit hem in ons totaalconcept waarbij wij totale controle hebben over het gehele verkooptraject. Hierdoor leveren wij een uitzonderlijke service. Natuurlijk komt het voor dat door omstandigheden de beste fit voor de klant een collegiale opdracht is. Wij kennen de beste makelaars van Nederland. Wanneer wij het gevoel hebben dat een collegiale samenwerking van toegevoegde waarde is zullen wij u hierover zeker adviseren.
 


Wat voor soort vastgoed verkoopt Redres?

Redres bemiddelt in bijzonder vastgoed, monumenten en objecten van bijzondere signatuur. Maar wij laten ons nog regelmatig verrassen door prachtige objecten waar wij het bestaan niet van wisten. Wij zijn altijd op zoek naar unieke objecten die uitblinken in schoonheid, karakter of sfeer. Panden met passie en visie gebouwd. Sommigen zijn honderden jaren oud, anderen zijn recentelijk gebouwd. Alle panden hebben een bijzonder verhaal, een unieke sfeer en/of een bijzondere bouwstijl.
 


In welke prijsklasse verkopen jullie vastgoed?

Bij Redres vindt u bijzondere bouwkunst. De koopprijs is niet ons eerste criterium. Qua prijsniveaus gaat het vaak wel om het midden- en hoge segment, dat wil zeggen vanaf € 350.000,-.
 


In welke gebieden zijn jullie actief?

Redres adviseert, bemiddelt, verkoopt bijzonder vastgoed verspreid over heel Nederland, maar wij bemiddelen met Redres de Globetrotter zelfs wereldwijd.
 


Waar kan ik mij aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van nieuw aanbod?

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief. Via het formulier onderaan elke pagina kunt u zich aanmelden.
 


Ik ben een journalist en ik wil graag schrijven of een TV programma maken over een van de objecten op de website, met wie moet ik contact opnemen?

Specifieke verzoeken kunnen via de contact pagina gedaan worden, wij zijn uw graag van dienst en helpen u graag met beeldmateriaal of andere vormen van informatie.
 


Staan alle objecten online?

Het grootste deel van de objecten staat online, echter zijn er ook objecten die alleen in stille verkoop zijn of via de nieuwsbrief verspreid worden. Via de HOME pagina (onderaan) kunt u zich aanmelden.
 


Zijn uw gebouwen die u verkoopt ook beschikbaar als locatie voor (amateur) fotografie en filmopnames?

Vrijwel dagelijks ontvangen wij berichten van gepassioneerde fotografen en liefhebbers die objecten die wij in bemiddeling hebben zouden willen fotograferen. Wij kunnen helaas geen gehoor geven aan deze aanvragen en verwijzen u graag naar andere monumentale, openbare objecten die vaak wel in aanmerking om te fotograferen of filmen.