Mijn favorieten

herontwikkeling.

Bij Redres de Erfgoedexpert vindt u de meest unieke herontwikkelingsobjecten, bouwkavels en beleggingsobjecten te koop.
 

Investeren in vastgoed

Uw onderneming is uw merk; het draagt uw stempel. Uw vestigingslocatie past naadloos in dat concept. Iedere baksteen, iedere lat verbeeldt uw droom, uw eigen concept. Bij Redres begrijpen we dat als geen ander. Regelmatig bieden wij de mooiste beleggingspanden en bouwkavels te koop aan. Ook voor de herontwikkeling van bijzonder vastgoed bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel ons unieke aanbod en klik op onderstaande afbeelding.


unieke herontwikkelingsobjecten, bouwkavels en beleggingsobjecten te koop
 

Ultiem vastgoed voor herontwikkeling

Binnen het aanbod van Redres vindt u unieke objecten die wachten op een nieuwe invulling. Zonder twijfel zitten daar panden bij waar uw ondernemershart sneller van gaat kloppen, zoals monumentale objecten met originele details en een rijke historie. Soms zijn de panden al casco gerenoveerd zodat u direct uw plannen kunt gaan uitvoeren. Andere objecten dienen nog te worden gerenoveerd of gerestaureerd; dit biedt een uitgelezen kans om het object aan te passen aan uw eigen creativiteit en gevoel voor design.

 

Slim beleggen in bijzondere objecten

Denkt u aan investeren in een beleggingspand? Zie dan ook eens het aanbod van Redres. Wij bieden bijzondere objecten aan die zeer geschikt kunnen zijn als beleggingspand. Jarenlange ervaring maakt ons een uitstekende partner om mee te denken over welke elementen een goed beleggingsobject in zich moet hebben. Uiteraard praten we graag met u verder over de mogelijkheden.
 

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Redres voor u kan betekenen op het gebied van het kopen of verkopen van een bouwkavel, beleggings- of herontwikkelingsobject? Onze specialisten denken graag met u mee.

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring