Mijn favorieten

Herontwikkelingsobjecten

Bij Redres vindt u de meest unieke herontwikkelingsobjecten, bouwkavels en beleggingsobjecten te koop.
 

Investeren in vastgoed

Uw onderneming is uw merk; het draagt uw stempel. Uw vestigingslocatie past naadloos in dat concept. Iedere baksteen, iedere lat verbeeldt uw droom, uw eigen concept. Bij Redres begrijpen we dat als geen ander. Regelmatig bieden wij de mooiste beleggingspanden en bouwkavels te koop aan. Ook voor de herontwikkeling van bijzonder vastgoed bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel ons unieke aanbod.

unieke herontwikkelingsobjecten, bouwkavels en beleggingsobjecten te koop
 

Ultiem vastgoed voor herontwikkeling

Binnen het aanbod van Redres vindt u unieke objecten die wachten op een nieuwe invulling. Zonder twijfel zitten daar panden bij waar uw ondernemershart sneller van gaat kloppen, zoals monumentale objecten met originele details en een rijke historie. Soms zijn de panden al casco gerenoveerd zodat u direct uw plannen kunt gaan uitvoeren. Andere objecten dienen nog te worden gerenoveerd of gerestaureerd; dit biedt een uitgelezen kans om het object aan te passen aan uw eigen creativiteit en gevoel voor design.
 

Verkoop bij inschrijving

Redres heeft ook regelmatig objecten in haar aanbod die bij (vrijwillige gesloten) inschrijving worden verkocht. De eigenaar van het aangeboden object zoekt dan een koper die de juiste invulling weet te geven aan het pand of hier het juiste bod voor doet. Het pand kunt u meestal op kijkdagen bezichtigen en vervolgens kunt u uw bod indienen.
 

Slim beleggen in bijzondere objecten

Denkt u aan investeren in een beleggingspand? Zie dan ook eens het aanbod van Redres. Wij bieden bijzondere objecten aan die zeer geschikt kunnen zijn als beleggingspand. Jarenlange ervaring maakt ons een uitstekende partner om mee te denken over welke elementen een goed beleggingsobject in zich moet hebben. Uiteraard praten we graag met u verder over de mogelijkheden.
 

Meer weten?

ent u benieuwd wat Redres voor u kan betekenen op het gebied van het kopen of verkopen van een bouwkavel, beleggings- of herontwikkelingsobject? Onze specialisten denken graag met u mee. Neem hier contact op of bel +31 (0)35 647 08 78.