Mijn favorieten

landelijk gelegen buitenkansjes.

Soms heb je bijzondere objecten die landelijk gelegen zijn. Buiten de bebouwde kom, vlakbij - of middenin - de natuur. Dat zijn vaak pareltjes die bijna niet te vinden zijn. Bij (ver)koop verdienen deze een eigen aanpak. Bij Redres staat het object in zijn natuurlijke omgeving centraal.


Agrarisch Erfgoed

Boerderijen zijn belangrijk voor het Nederlandse cultuurlandschap. Samen met kerken horen ze tot het oudste erfgoed van Nederland. Historische boerderijen en alle bijbehorende elementen worden ook wel agrarisch erfgoed genoemd. Een boerderij is een agrarisch bouwwerk met meerdere functies. In een boerderij wonen mensen, staat vee, wordt gewerkt en worden spullen opgeslagen. Een boerderij bestaat niet alleen uit een hoofdgebouw, maar ook uit bijvoorbeeld stallen, schuren en bakhuisjes. Boerderijen zijn van oudsher misschien wel de meest herbestemde bouwwerken van Nederland. Door de schaalvergroting verdwijenen de kleine boeren en blijven alleen de moderne bedrijven over.

Gelukkig zijn boerderijen geschikt om er alleen te wonen of te wonen en werken. Klik op onderstaande afbeelding om ons Landelijk Gelegen Aanbod te bekijken.