Mijn favorieten

Landelijk wonen

Bij Redres vindt u de meest bijzondere landelijke woningen en woonboerderijen te koop.
 

Karakteristieke (woon)boerderij kopen?

Wonen midden in de natuur met veel rust, ruimte, privacy en schitterende weidse uitzichten; landelijk wonen is voor velen een lang gekoesterde wens. Bij Redres vindt u de meest bijzondere (woon)boerderijen te koop. Van oude monumentale boerderijen, tot moderne woonboerderijen.

Landelijk wonen
 

De bereikbare charme van landelijk wonen

Door de stijgende huizenprijzen en de toenemende woon- en verkeersdruk binnen de stedelijke gebieden, verkiezen steeds meer mensen de rust en charme van het buiten wonen boven de stadse drukte. Tegelijkertijd komen er steeds meer boerderijen en woonboerderijen beschikbaar. Gemeenten staan vaker open voor herbestemming van boerderijen om leegstand van deze soms historische en monumentale panden te voorkomen. Door het ruimere aanbod van (woon)boerderijen tegen soms zeer redelijke prijzen, was landelijk wonen nooit eerder zó aantrekkelijk.
 

Direct wonen of zelf aan de slag

Binnen het aanbod van Redres vindt u onder meer stadsboerderijen en woonboerderijen. Na vaak jarenlang dienst te hebben gedaan als agrarisch bedrijf zijn ze omgetoverd tot schitterende woningen met moderne voorzieningen voor optimaal wooncomfort. Vele hiervan zijn met liefde en oog voor detail gerestaureerd. Het originele karakter van de boerderij ziet u dan nog terug in bijvoorbeeld houten hanenbalken, antieke schouwen, wanden vol witjes en soms zelfs originele bedstedes. Ook bieden wij herontwikkelingsprojecten aan: boerderijen die wachten op een bevlogen liefhebber om een tweede leven als woonboerderij te starten.
 

De ultieme woon- en werkruimte

Wonen in een boerderij betekent over het algemeen een royaal woonoppervlakte met ruimte voor een werkplaats, atelier of paardenstallen. De overvloed aan ruimte en de perceelgrootte maakt boerderijen vaak ook geschikt voor een herbestemming of combinatie met een bed & breakfast.
 

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Redres voor u kan betekenen op het gebied van wonen, werken of de verkoop van een stads- en woonboerderij? Onze specialisten denken graag met u mee. Neem hier contact op of bel +31 (0)35 647 08 78.