Mijn favorieten

Over Redres de erfgoedexpert

Nederland is rijk aan bijzonder erfgoed en dagelijks zijn we met veel passie en plezier bezig met de aan- en verkoop van bijzondere objecten, rijksmonumenten en gebouwen met een verhaal. Ook zijn wij gespecialiseerd in het waarderen en taxeren van van erfgoed. We weten als geen ander de kwaliteiten en potentie van bijzondere gebouwen en complexen te herkennen en uit te dragen. Voor ons is het de gewoonste zaak van de wereld de unieke eigenschappen, historie en daarmee samenhangende gevoelswaarde, te vertalen in een marktproduct met toekomstwaarde. Wij werken daarbij transparant, integer, onafhankelijk, professioneel en in heel Nederland. Redres is opgericht in 2003 en is daarna uitgegroeid tot de grootste erfgoedexpert van Nederland. Redres de erfgoedexpert bestaat uit een enthousiast team onder leiding van ir. Jan-Willem Andriessen.

re dres~seren (ov.ww.) betekent: weer in orde brengen, herstellen.
 

Redres heeft de afgelopen jaren in de meest uiteenlopende en bijzondere objecten bemiddeld. Soms is er sprake van herbestemming, maar soms ook van volledige transformatie naar een (gedeeltelijk) nieuw uiterlijk en nieuwe functies. Het kunnen culturele, industriële, militaire, of religieuze gebouwen zijn. Variërend van vintage tot monumentaal erfgoed.

Onze opdrachtgevers zijn overheden zoals gemeenten, provincies en waterschappen, waterleidingbedrijven en hoogheemraadschappen, onderwijsinstellingen zoals hogescholen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, particuliere en institutionele beleggers, projectontwikkelaars en vele particulieren met als doel het bezit op een optimale manier te verzilveren.


Ruim een decennium ervaring

Wanneer u op zoek gaat naar erfgoed een bijzonder object wil verkopen en/of verhuren of advies wilt inwinnen kunt u niet om Redres heen. Ons unieke concept speelt duidelijk in op een specifieke doelgroep in de markt. Erfgoedliefhebbers, mensen die ánders willen wonen en/ of werken dan "doorsnee", en mensen die op zoek zijn naar een droom kunnen van hartenlust rondstruinen in ons aanbod.

Vanzelfsprekend zetten we hierbij onze brede werkervaring in. Ons unieke aanbod is bekend bij alle relevante beleggers en (her)ontwikkelaars in Nederland. Redres onderscheidt zich van reguliere (bedrijfs)makelaars. Niet alleen door onze focus op erfgoed, ons grote landelijke netwerk en de uitstekende contacten met monumentenzorgers (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, monumentenambtenaren, Restauratiefonds en Erfgoed-specialisten), maar vooral door onze persoonlijke aanpak.

Dankzij onze eigen website redres.nl kunnen wij onze activiteiten en ons unieke aanbod via onder de aandacht brengen van meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand. De 450.000 pageviews per maand zeggen genoeg: het is dé plek op internet voor liefhebbers op zoek naar bijzonder erfgoed. Daarnaast bevat onze Nederlandse databank adressen van meer dan 25.000 geïnteresseerden. Deze is volledig up-to-date en wordt regelmatig aangeschreven.
 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring