Mijn favorieten

erfgoedmakelaar | monumentenmakelaar | bouwkunstmakelaar

Nederland is rijk aan bijzonder erfgoed en dagelijks zijn we met veel passie en plezier bezig met de aan- en verkoop van bijzondere objecten, rijksmonumenten en gebouwen met een verhaal. Redres heeft de meest uiteenlopende, bijzondere objecten getaxeerd, verkocht, ver- of aangehuurd. Soms is er sprake van herbestemming, maar soms ook van volledige transformatie naar een (gedeeltelijk) nieuw uiterlijk en nieuwe functies. Het kunnen culturele, industriële, militaire, of religieuze gebouwen zijn. Variërend van vintage tot monumentaal erfgoed. We weten als geen ander de kwaliteiten en potentie van bijzondere gebouwen en complexen te herkennen en uit te dragen. Ons unieke concept als monumentenmakelaar speelt duidelijk in op een specifieke doelgroep in de markt. Wij houden van unieke gebouwen, groot en klein en werken graag voor gepassioneerde opdrachtgevers én kopers. Wij vinden het leuk om buiten de lijntjes te kleuren en voor ons is het de gewoonste zaak van de wereld die unieke eigenschappen, de historie en daarmee samenhangende gevoelswaarde te vertalen in een marktproduct met toekomstwaarde.
 

over redres.

Redres de Erfgoedexpert is met het bijzondere aanbod de grootste erfgoedmakelaar van Nederland. Het is opgericht in 2003 en bestaat uit een enthousiast team onder leiding van ir. Jan-Willem Andriessen (bouwjaar 1971). Wij werken daarbij transparant, integer, onafhankelijk en professioneel en zijn als bouwkunstmakelaar actief in heel Nederland. Wij hebben een brede particuliere maar ook zakelijke vastgoedachtergrond in huis variërend van:
 

 • makelaardij en vastgoedmarketing
 • vastgoedpresentaties (fotografie, video en drone)
 • architectuur, bouwkunst en bouwhistorie
 • bouwkunde
 • projectontwikkeling
 • nalatenschappen
 • taxaties

 
 

Redres, o. herstelling, vergoeding. *-SEREN, bw. gel.
(ik redresseerde, heb geredresseerd), herstellen, goed maken,
weder in orde brengen.
Bron


Sedert 2003

Wanneer u op zoek gaat naar erfgoed een bijzonder object wil verkopen en/of verhuren of advies wilt inwinnen kunt u niet om redres heen. Ons unieke concept speelt duidelijk in op een specifieke doelgroep in de markt. Erfgoedliefhebbers, mensen die ánders willen wonen en/ of werken dan "doorsnee", en mensen die op zoek zijn naar een droom kunnen van hartenlust rondstruinen in ons aanbod. Vanzelfsprekend zetten we hierbij onze brede werkervaring in. Ons unieke aanbod is bekend bij alle relevante beleggers en (her)ontwikkelaars in Nederland. Redres onderscheidt zich van reguliere (bedrijfs)makelaars. Niet alleen door onze focus op erfgoed, ons grote landelijke netwerk en de uitstekende contacten met monumentenzorgers (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, monumentenambtenaren, Restauratiefonds en erfgoedspecialisten), Nationale Monumenten organisatie, Nationaal Monumentenportaal, maar vooral door onze persoonlijke aanpak.
 

Maximaal online bereik

Dankzij onze eigen website redres.nl kunnen wij onze activiteiten en ons unieke aanbod via onder de aandacht brengen van vele duizenden unieke bezoekers per maand. De 450.000 pageviews per maand zeggen genoeg: het is dé plek op internet voor liefhebbers op zoek naar bijzonder erfgoed. Daarnaast bevat onze Nederlandse databank adressen van meer dan 25.000 geïnteresseerden. Deze is volledig up-to-date en wordt regelmatig aangeschreven. Uiteraard maken we naast onze eigen website gebruik van de reguliere verkoopmaterialen zoals bijvoorbeeld:

 
 • funda.nl
 • fundainbusiness.nl
 • huislijn.nl
 • nationaalmonumentenportaal.nl  


Door deze werkwijze ontstaat het beste van twee werelden, voor zowel de eigenaar van het erfgoed, de prospect en het object zelf. Zo realiseren wij de meest optimale opbrengstwaarde voor u.

      
 


Interesse?

Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

 

 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring