Mijn favorieten

Over Redres dé Erfgoedexpert

Nederland is rijk aan bijzonder erfgoed en dagelijks zijn we met veel passie en plezier bezig met de aan- en verkoop van bijzondere objecten, rijksmonumenten en gebouwen met een verhaal. Redres heeft de meest uiteenlopende, bijzondere objecten getaxeerd, verkocht, ver- of aangevuurd. Soms is er sprake van herbestemming, maar soms ook van volledige transformatie naar een (gedeeltelijk) nieuw uiterlijk en nieuwe functies. Het kunnen culturele, industriële, militaire, of religieuze gebouwen zijn. Variërend van vintage tot monumentaal erfgoed.

We weten als geen ander de kwaliteiten en potentie van bijzondere gebouwen en complexen te herkennen en uit te dragen. Voor ons is het de gewoonste zaak van de wereld de unieke eigenschappen, historie en daarmee samenhangende gevoelswaarde, te vertalen in een marktproduct met toekomstwaarde. Wij werken daarbij transparant, integer, onafhankelijk, professioneel en in heel Nederland.

Redres is opgericht in 2003 en daarna uitgegroeid tot de grootste erfgoedexpert van Nederland. Redres bestaat uit een enthousiast team onder leiding van ir. Jan-Willem Andriessen. Wij hebben een brede particuliere maar ook zakelijke vastgoedachtergrond varierend van makelaardij en taxatie, vastgoed, architectuur en bouwkunde, projectontwikkeling vastgoedmarketing en vastgoedpresentaties (fotografie, video en drone).


 

Redres, o. herstelling, vergoeding. *-SEREN, bw. gel.
(ik redresseerde, heb geredresseerd), herstellen, goed maken,
weder in orde brengen.
Bron
 

 

10 redenen om voor Redres de Erfgoedexpert te kiezen

  1. Redres de Erfgoedexpert werkt lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal

  2. Specialist op het gebied van (rijks)monumenten, NSW landgoederen, monumentaal erfgoed en vintage vastgoed in Nederland

  3. Diversiteit aan opdrachtgevers: Overheden, Zorginstellingen, Corporaties, Projectontwikkelaars en Particulieren

  4. Gespecialiseerd in monumentaal erfgoed en vintage vastgoed en een uitgebreid netwerk in de wereld van het erfgoed

  5. Expert op het gebied taxaties, herbestemming, transformatie en haalbaarheidsstudies

  6. Grootste en mooiste erfgoedaanbod van Nederland en hierdoor veel free publicity

  7. Uitgekiende marketingcampagnes zowel online als offline

  8. Pakkende presentaties door middel van tekst, fotografie en (drone)video

  9. Maximale online exposure via funda.nl, (Funda in Business), huislijn.nl, redres.nl en nationaalmonumentenportaal.nl

  10. Kortom: we houden van bijzondere objecten en monumenten, u toch ook?

 

15 jaar ervaring

Wanneer u op zoek gaat naar erfgoed een bijzonder object wil verkopen en/of verhuren of advies wilt inwinnen kunt u niet om Redres heen. Ons unieke concept speelt duidelijk in op een specifieke doelgroep in de markt. Erfgoedliefhebbers, mensen die ánders willen wonen en/ of werken dan "doorsnee", en mensen die op zoek zijn naar een droom kunnen van hartenlust rondstruinen in ons aanbod. Vanzelfsprekend zetten we hierbij onze brede werkervaring in. Ons unieke aanbod is bekend bij alle relevante beleggers en (her)ontwikkelaars in Nederland. Redres onderscheidt zich van reguliere (bedrijfs)makelaars. Niet alleen door onze focus op erfgoed, ons grote landelijke netwerk en de uitstekende contacten met monumentenzorgers (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, monumentenambtenaren, Restauratiefonds en erfgoedspecialisten), Nationale Monumenten organisatie, Nationaal Monumentenportaal, maar vooral door onze persoonlijke aanpak.
 

Maximaal online bereik

Dankzij onze eigen website redres.nl kunnen wij onze activiteiten en ons unieke aanbod via onder de aandacht brengen van meer dan 40.000 unieke bezoekers per maand. De 450.000 pageviews per maand zeggen genoeg: het is dé plek op internet voor liefhebbers op zoek naar bijzonder erfgoed. Daarnaast bevat onze Nederlandse databank adressen van meer dan 30.000 geïnteresseerden. Deze is volledig up-to-date en wordt regelmatig aangeschreven. En uiteraard maken we gebruik van de reguliere verkoopkanalen zoals bijvoorbeeld funda.nl maar ook nationaalmonumentenportaal.nl. Door deze werkwijze ontstaat het beste van alle werelden, voor zowel de eigenaar van het erfgoed, de prospect en het object zelf. Zo realiseren wij de hoogste verkoopopbrengst voor u.
 

Interesse?

Neem contact op, wij informeren u graag!

 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring