Mijn favorieten

contact met redres.

Wij werken zowel vanuit Amersfoort als Hilversum. Amersfoort is de officieuze erfgoedhoofdstad van Nederland. Aan de rand van de stad staat het grootste kloostercomplex van Nederland: het Onze Lieve Vrouw ter Eem Klooster. In dit klooster is ons hoofdkantoor gevestigd.

Dit oorspronkelijke meisjesinternaat, gebouwd tussen 1932-1934, staat in een bosrijke omgeving en heeft een vloeroppervlak van maar liefst 25.000 m2. Het Rijksmonument is afgelopen jaren gerestaureerd en in het hart van het klooster zijn diverse organisaties gehuisvest die zich bezig houden met erfgoed, waaronder de Nationale Monumenten organisatie (NMo), Nederland Monumentenland, Vakgroep Restauratie, Stichting Erfgoed Autoriteit Nederland, BOEi, DVC Rentmeesters en Taxaties en bijvoorbeeld de Kastelenstichting. Kortom, dit erfgoedcluster is een van de best denkbare plekken voor de huisvesting van de bouwkunstmakelaar van Nederland!


Redres de Erfgoedexpert

Bezoekadres (alleen op afspraak)  
Onze Lieve Vrouw Ter Eem Klooster | erfgoedcluster  
   
Daam Fockemalaan Nº 22  
3818  KG  AMERSFOORT  
   
T +31 (0)35 - 647 08 78 (maandag tot en met vrijdag)  
E  info@redres.nl  
   
   
Postadres  
Redres de Erfgoedexpert  
's-Gravesandelaan 42  
1222 TA  HILVERSUM  

 

   

Door onze focus op bijzondere objecten en monumentaal erfgoed, onze lokale en nationale aanpak zijn wij in staat om die doelgroep te bereiken die op zoek is naar úw bezit! Wij werken vanuit onze kantoren in Amersfoort en Hilversum en bedienen heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en Den Helder tot Middelburg. U heeft het pand, wij vinden de klant!


Bereikbaarheid

Het Onze Lieve Vrouw Ter Eemklooster is zowel vanuit Amersfoort als vanuit Utrecht goed bereikbaar. De “Stichtse Rotonde” ligt vlakbij en daardoor heeft het complex een perfecte aansluiting op de belangrijkste snelwegen (A1, A28). Parkeren kan voor de deur. Bovendien ligt het klooster maar op een paar minuten fietsen van het NS-station en de bus stopt vlakbij.


 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Redres de Erfgoedexpert

Vestiging: WONEN

Daam Fockemalaan 22
3818 KG AMERSFOORT
+31 (0)35 647 08 78
KvK nummer: 67657575
BTW nummer: NL857114281B01

Redres de Erfgoedexpert - Bedrijfsmatig

Vestiging: BOG

+31 (0)35 647 08 78
Verberg kaart