Mijn favorieten

reviews redres.

Wij streven altijd naar een plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers én onze kopers. Wat is er nu leuker dan een bijzonder huis te kopen of mogen te verkopen? Ergoedmakelen is een prachtig vak! Onderstaand een aantal recenties van onze opdrachtgevers.
 

Recenties
 


 

Redres is zeer goed ingevoerd in de markt van cultureel erfgoed en daarmee een betrouwbare partij als het gaat om koop/verkoop van bijzondere objecten. In de persoon van Jan-Willem Andriessen leerden we een makelaar kennen die zijn vak uitoefent met toewijding, enthousiasme en volharding. Zijn no-nonsense aanpak en directe communicatie bevorderen een soepel en overzichtelijk verkoopproces. 


 

Afgelopen jaar onze monumentale molen via Redres verkocht. Naast duidelijke afspraken over het te volgen traject zijn wij met name te spreken over  het constructieve en soepele meedenken bij onvoorziene ontwikkelingen tijdens het verkooptraject.


 

Wij zijn zeer tevreden over Redres de Erfgoedexpert. Een partij met verstand van zaken op het gebied van monumenten. Zeer plezierig contact. Ook hebben wij Redres als een zeer integer en betrouwbare monumentenmakelaar ervaren. Dat is een vak apart! Men is zeer deskundig en professioneel.


 

Unieke objecten vragen om een bijzondere aanpak. Redres onderscheidt zich door de focus op monumenten maar ook door de prachtige fotografie en de fraaie video's die gemaakt worden. Redres heeft ons huis om een fantastische manier weten te marketen waardoor we ons huis veel sneller dan verwacht weer aan een echte liefhebber hebben kunnen verkopen.


Wij hebben ons pand te koop aangeboden bij Redres als Erfgoedexpert als landelijke speler op het gebied van bijzondere opbjecten en de plaatselijke makelaar voor de lokale markt. Op deze manier hebben we ons monument heel goed in de markt kunnen zetten. We zijn heel tevreden over deze collegiale samenwerking en ons voormalige gemeentehuis was in een korte tijd verkocht! Een absolute aanrader!