Mijn favorieten

gebundelde krachten met redres.

Redres de Erfgoedexpert werkt nauw samen met de beste adviseurs op het gebied van Erfgoed. Door op deze manier de krachten te bundelen, kunnen we antwoord geven op al uw vragen en kunnen we nog meer uiteenlopende en uitstekende diensten aanbieden.
 

Waar voelt u zich het meest thuis?

 

DVC Taxaties

DVC rentmeesters stelt zich ten doel: ontzorgen. Als Rentmeesterkantoor zijn wij actief in een breed spectrum binnen het onroerend goed. Wij beheren, taxeren en bemiddelen bij vastgoed voor zowel particulieren, instellingen, als rechtspersonen. Wij hebben een brede kennis, groot netwerk en landelijke expertise van de (zorg)vastgoedmarkt, als gevolg van een ruim 17 jarige ervaring. Als rentmeesters adviseren en taxeren wij op het gebied van o.a. grondzaken, grondbeleid, overdracht van eigendom, onteigeningen, erfpacht, planschade(vergoeding), waardering van vastgoed, fiscale aspecten, planologische vraagstukken en bestemmingswijzigingen. Kijk hier voor meer informatie over DVC Rentmeesters?
 

De Nationale Monumenten Organisatie (NMO)

Redres is de eerste geaccrediteerde erfgoedmakelaar van Nederland die geselecteerd is door de Nationale Monumentenorganisatie als NMo-Makelaar. En als NMo-Monumentenmakelaar en plaatsen wij ons aanbod op de website van het nieuwe Nationaal Monumentenportaal.