Mijn favorieten

Vintage vastgoed

Bent u een ware vintage-liefhebber? Bij Redres vindt u de mooiste en meest authentieke vintage huizen en objecten te koop.
 

De charme van een vintage huis

Zo heel af en toe komen wij huizen of objecten tegen die werkelijk uitblinken in authenticiteit. Ze zijn vaak zo bijzonder dat ze een eigen plek verdienen binnen ons aanbod: vintage vastgoed. Of u nu een vintage-liefhebber bent of niet; deze karaktervolle huizen laten iedereen versteld staan van hun charme en originaliteit. Bij Redres vindt u deze unieke objecten van het Nederlandse vastgoed regelmatig terug in ons toch al bijzondere aanbod.

Vintage vastgoed
 

Op ontdekking terug in de tijd

Een vintage huis of object neemt u mee op ontdekkingstocht terug in de tijd. In deze objecten lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. De kenmerkende stijlelementen vindt u in elke hoek en ruimte terug. Denk bijvoorbeeld aan originele details, ingebouwde kasten, beukenhouten wanden en panelen, en glazen details. Vaak wordt er gespeeld met verschillende materialen zoals steen, glas en hout, die het pand een industriële touch geven. Deze huizen en objecten ademen één en al sfeer van de jaren ’50, ’60 of ’70 en zijn de droom van elke vintage-liefhebber. Soms is een vintage huis of object binnen ons aanbod als cultureel erfgoed aangemerkt. Dat betekent dat er bepaalde regels gelden ten aanzien van het onderhoud of het verbouwen van het pand. Als expert in monumentaal erfgoed kan Redres u hier uiteraard perfect in adviseren.
 

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Redres voor u kan betekenen op het gebied van wonen, werken of de verkoop van een vintage huis of object? Onze specialisten denken graag met u mee. Neem hier contact op of bel +31 (0)35 647 08 78.