Mijn favorieten

Nationaal Monumentenportaal (NMp).

Het Nationaal Monumenten Portaal (NMp) is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo). Met het Nationaal Monumenten Portaal (NMp) zet de NMo in op het online toegankelijk maken van monumenten voor het publiek. Het NMp brengt monumentenaanbod en – vraag samen op 1 plek. Het NMp beoogt daarmee de monumentenmarktplaats van Nederland te worden. Het is de plek waar iedereen, altijd terecht kan voor het vinden van:
 

  • Monumenten die te koop of te huur zijn
  • Overnachtings-, en evenementenlocaties in monumenten
  • Activiteiten in en rondom monumenten en
  • Praktische tips voor eigenaren


Bijzonder is dat Redres de afgelopen jaren actief heeft bijgedragen om dit initiatief mogelijk te maken en deelgenomen heeft aan de ontwikkeling van dit unieke project.

 

Het aanbod van redres óók op nationaalmonumentenportaal.nl

 

Redres is de eerste door de NMo geaccrediteerde Erfgoedmakelaar die geselecteerd is door de Nationale Monumentenorganisatie als NMo-Monumentenmakelaar en plaatsen wij ons aanbod op de website van het nieuwe Nationaal Monumentenportaal. En daar zijn wij bijzonder trots op! Op deze manier kunnen wij ons naast onze specifieke - zeer goed bezochte website van redres.nl nog beter onderscheiden als erfgoedmakelaar.

  


   
 

 

Meer informatie

Wilt u uw monument verkopen via Redres de Erfgoedexpert en presenteren op het Nationaal Monumentenportaal? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, wij informeren u graag!

   


 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring