aankoop

Dienst

KOPEN MET REDRES.

Bent u op zoek naar een bijzonder object? Wilt u een object aankopen dat nét even anders is dan de rest? Of wilt u landelijk wonen? Redres is gespecialiseerd in bijzondere objecten.

contact

AANKOOPTIPS BIJ EEN BIJZONDER OBJECT

Een monument kopen: wat nu?
Een monumentale status roept vaak veel vragen op. Over rechten en plichten bijvoorbeeld. Wat kan en mag er eigenlijk met zo’n pand? Ook het kostenaspect is een belangrijk vraagstuk, want de monumentale status maakt restauratie vaak kostbaarder.

Een aantal tips bij de financiering en de aankoop van een rijksmonument vindt u ook op onze website. Wij helpen graag!  We nemen alle tijd om u hierover te informeren.

Vooronderzoek bij verkoop 
Alle objecten die wij te koop aanbieden, hebben wij zorgvuldig beoordeeld. We informeren elke prospect helder over alle mogelijkheden, maar ook over de beperkingen, die de koop van een specifiek pand met zich meebrengt. 

Als erfgoedexpert informeren wij u onder meer over de regelgeving bij monumentale huizen en adviseren wij over de bouwkundige aspecten. Voor een aanpassingen zijn er bijvoorbeeld in de regel extra vergunningen vereist.

Advies bij aankoop
Redres de Bouwkunstmakelaar is gespecialiseerd in bijzondere gebouwen en wij kunnen u professioneel begeleiden bij het zoeken naar- en aankopen van een bijzonder object.

Wij zorgen voor alle verstandige en noodzakelijke onderzoeken voor uw aankoop en begeleiden voor u de kooptransactie. Zo kunt u uw energie stoppen in het creatieve proces en alvast plannen gaan maken voor wat u met het gebouw wil gaat doen.

Gratis zoekservice
Staat uw droomobject er niet tussen? Meldt u aan bij onze gratis zoekservice en we houden u automatisch op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Wij werken ook met betaalde zoekopdrachten of aankoopopdrachten. Via ons betrouwbare netwerk hebben wij vaak contact met instanties en eigenaren die bijzondere huizen, monumenten of objecten (stil) te koop aanbieden. Interesse of meer weten? Laat hieronder uw gegevens achter.

Reviews

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

“Wij waren opzoek naar een werkelijk goede makelaar, die een hart en passie heeft voor monumentale en unieke panden. Deze hebben wij gevonden bij Redres de Bouwkunstmakelaar, namelijk Jan-Willem Andriessen. Hij wist vol enthousiasme een prachtige omschrijving te geven over ons monumentale appartement. Hij wist precies wat te benadrukken zodat zowel de koper als de verkoper een mooi en duidelijk inzicht kregen van de schoonheid. Een makelaar met doorzettingsvermogen, durf, inzicht en passie. Voor ons een geweldige en dankbare ervaring.“

- André en Greta Kooistra

Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
André en Greta Kooistra
LINDA: VERVELENDE SCHOONFAMILIE? FORT TE KOOP

Media

LINDA: VERVELENDE SCHOONFAMILIE? FORT TE KOOP

Waar het gebouw op dit moment juist de mensen verbindt – als trouw- en feestlocatie – kan het ook zorgen voor totale isolatie. Lekker wonen in je fort, waar niemand je kan bereiken.

Lees artikel

ELLE Decoration: burgemeestershuis met eigen loftwoning in Megen

Media

ELLE Decoration: burgemeestershuis met eigen loftwoning in Megen

Wonen in een uniek object, zoals een watertoren, een rijksmonument, voormalig brandweerkazerne, kerk of schoolgebouw? Doen! De woningmarktbestaat uit zoveel meer dan een jarendertigwoning of rijtjeshuis. Daarom selecteren we samen met bouwkunstmakelaar Redres, de bijzonderste woningen in Nederland. Zoals dit burgemeestershuis met eigen loftwoning in Megen, gebouwd in 1820, met museaal interieur. Postmodernisme en hedendaags design ontmoet de Romantiek... klasse.

Lees artikel

Contact

WE HELPEN U GRAAG

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms