aankoop

Dienst

KOPEN MET REDRES.

Bent u op zoek naar een bijzonder object? Wilt u een object aankopen dat nét even anders is dan de rest? Of wilt u landelijk wonen? Redres is gespecialiseerd in bijzondere objecten. Bovendien is Redres gecertificeerd als Certified International Property Specialist (CIPS). Dit betekent dat wij ook internationale kopers kunnen begeleiden bij de aankoop van unieke objecten.

contact

AANKOOPTIPS BIJ EEN BIJZONDER OBJECT

Een monument kopen: wat nu?
Een monumentale status roept vaak vele vragen op, met name over rechten en plichten. Welke handelingen zijn toegestaan met zo’n pand? Daarnaast vormt het kostenaspect een belangrijk vraagstuk, gezien de monumentale status vaak hogere restauratiekosten met zich meebrengt. Op onze website vindt u enkele handige tips over financiering en het kopen van een rijksmonument. We staan klaar om te helpen en nemen graag de tijd om u hierover te informeren.

Vooronderzoek bij verkoop
Elk object dat wij te koop aanbieden, wordt grondig geëvalueerd. We verstrekken elke potentiële koper duidelijke informatie over alle mogelijkheden en beperkingen die gepaard gaan met de aankoop van een specifiek monumentaal pand.

Als erfgoedexpert bieden wij informatie over de regelgeving met betrekking tot monumentale huizen en geven advies over verduurzaming en bouwkundige aspecten. In de meeste gevallen zijn er extra vergunningen nodig voor aanpassingen.

Advies bij aankoop
Redres is gespecialiseerd in unieke gebouwen en biedt professionele begeleiding bij het zoeken naar en aankopen van bijzondere objecten. 

Begeleiding internationale koper | CIPS
In een steeds internationaler wordend land onderscheidt Redres zich met deze certificering als Certified International Property Specialist (CIPS), naast onze specialisaties als monumentenmakelaar. Dit betekent dat we nog beter in staat zijn internationale kopers te begeleiden bij de aankoop van unieke objecten. 

Certified International Property Specialist (CIPS)
Als enige CIPS-gespecialiseerde erfgoedmakelaar in Nederland excelleren wij in het begeleiden van complexe internationale transacties, wat risico's vermindert en het succes van vastgoedtransacties vergroot. De erkenning door de National Association of REALTORS® onderstreept onze professionaliteit en expertise.

Door actief in te spelen op de culturele achtergrond en woonvoorkeuren van expats, bieden wij een service die perfect aansluit bij internationale klanten. De CIPS-certificering opent deuren naar een wereldwijd netwerk, en onze samenwerking met gecertificeerde makelaars in Nederland en wereldwijd zorgt voor een uitgebreid netwerk van betrouwbare professionals.

Wij verzorgen uiteraard alle noodzakelijke onderzoeken voor een verstandige aankoop en begeleiden u tijdens het koopproces. Dit stelt u in staat om uw energie te richten op het creatieve proces en alvast plannen te maken voor de toekomstige bestemming van het gebouw.

Gratis zoekservice
Staat uw droomobject er niet tussen? Meldt u aan bij onze gratis zoekservice en we houden u automatisch op de hoogte van het nieuwste aanbod dat past bij uw zoekcriteria..

Wij werken met betaalde zoekopdrachten of aankoopopdrachten. Dankzij ons betrouwbare netwerk onderhouden wij regelmatig contact met instanties en eigenaren die unieke erfgoedhuizen, historische monumenten of andere bijzondere objecten (stil) te koop hebben.

Interesse of wilt u meer informatie?
Laat dan uw gegevens hieronder achter.

Reviews

“Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Jan-Willem. Hij bleek voor ons de perfecte man voor de verkoop van ons mooie, door ons gerestaureerde, huis uit 1630. Jan-Willem kon ons huis en de ingrepen die we hebben gedaan op waarde schatten en dit professioneel overbrengen op kandidaat-kopers. De communicatie met Jan-Willem verliep buitengewoon relaxed en prettig. Een verademing.“

- Wouter Beekman en Marlies de Nijs

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

Wouter Beekman en Marlies de Nijs
Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
QUOTE: Architect verkoopt Delftse villa

Media

QUOTE: Architect verkoopt Delftse villa

Architect verkoopt met internationale prijzen bekroonde Delftse villa. Dat het in de twee-zonder-een-kap prettig wonen is, bewijzen ook de buren, die er - net als de architect zelf - al sinds 1990 wonen.

Lees artikel

QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

Media

QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

In het pittoreske Noord-Hollandse dorpje Schoorl vinden we een even pittoresk staaltje Nederlandse architectuur.

Lees artikel

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

Media

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

inds kort staat er een heel charmant, verbouwd kerkje in de Schoolstraat in Hindeloopen te koop. Deze kerk, bekend onder de naam ‘De Kleine Vermaning’, werd in 1680 gebouwd.

Lees artikel

Contact

WE HELPEN U GRAAG

Fijn dat je contact hebt opgenomen!

We zorgen ervoor dat je spoedig een reactie van ons ontvangt op:

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms