erfgoed-nationaal-monumentenportaal

Expertise

NATIONAAL MONUMENTEN PORTAAL (NMp) x redres

Het Nationaal Monumentenportaal (NMp) is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo). Dit platform maakt monumenten online toegankelijk voor het publiek en fungeert als de "Funda" voor monumenten. Hier vindt men een uitgebreid overzicht van monumenten die te koop of te huur zijn, evenals informatie over overnachtings- en evenementenlocaties in monumenten.

Aan de slag

MONUMENTEN VRAAG EN AANBOD

Redres: de eerste NMo-makelaar van Nederland
Redres is de eerste door de Nationale Monumentenorganisatie geselecteerde en geaccrediteerde NMo-makelaar van Nederland. Als trots lid van de NMo, publiceert Redres haar volledige aanbod op het NMp, met het grootste aanbod van monumenten in Nederland. Door het landelijke bereik en aanbod onderscheidt Redres zich van lokale reguliere makelaars. Deze positie stelt Redres in staat om klanten optimaal te bedienen met een breed scala aan monumenten.

 

Onze rol en expertise
Redres is al sinds 2003 actief als erfgoed-, monumenten-, en bouwkunstmakelaar. Dankzij jarenlange ervaring en expertise op het gebied van erfgoed biedt Redres deskundige begeleiding bij de aan- of verkoop van monumenten. Als door de nationale monumentenorganisatie erkende monumentenmakelaar, is Redres uniek gepositioneerd om de belangen van klanten te behartigen.

Een unieke aanpak
Een bijzonder stuk erfgoed verdient een exclusieve aanpak. Bij Redres wordt ervoor gezorgd dat elk monument de aandacht en zorg krijgt die het verdient. De betrokkenheid bij de ontwikkeling van het NMp toont de toewijding aan het behoud en de promotie van monumentaal erfgoed in Nederland.

Verkoop uw monument met Redres
Wilt u een monument verkopen via Redres en presenteren op het nationaal monumenten portaal? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. Redres informeert graag over de mogelijkheden en begeleidt door het gehele proces.

Contact
Neem contact op met Redres de bouwkunstmakelaar voor meer informatie over de verkoop van een monument. Het team staat klaar om te helpen met alle erfgoedbehoeften.

Contact

WE INFORMEREN U GRAAG

Fijn dat je contact hebt opgenomen!

We zorgen ervoor dat je spoedig een reactie van ons ontvangt op:

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms