erfgoed-nationaal-monumentenportaal

Expertise

NATIONAAL MONUMENTEN PORTAAL (NMp)

Het Nationaal Monumenten Portaal (NMp) is een initiatief van de Nationale Monumenten organisatie (NMo). Met het Nationaal Monumenten Portaal (NMp) zet de NMo in op het online toegankelijk maken van monumenten voor het publiek. Redres is lid van het NMo. 

Aan de slag

MONUMENTEN VRAAG EN AANBOD

Sedert 2003
Redres is al sinds 2003 actief als erfgoed-, monumenten,- en bouwkunstmakelaar in de wereld van vraag- en aanbod van bijzonder vastgoed en monumentaal erfgoed en is de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een uniek bedrijf in Nederland.

Nationaal Monumenten portaal (NMo)
Redres is aangesloten bij het Nationaal Monumentenportaal (NMp), een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) met als doel het online toegankelijk maken van monumenten voor het publiek. Bovendien brengt deze website het landelijke monumenten aanbod en – vraag samen op één plek. 

Het NMp beoogt daarmee de monumenten marktplaats van Nederland te worden. Het is de plek waar iedereen, altijd terecht kan voor het vinden van: monumenten die te koop of te huur zijn, overnachtingslocaties en evenementenlocaties in monumenten, activiteiten in en rondom monumenten en praktische tips voor eigenaren.

 

Redres: de eerste NMO monumentenmakelaar van Nederland
Redres is de allereerste door de Nationale Monumentenorganisatie  geselecteerde en  geaccrediteerde  NMo Monumentenmakelaar die haar volledige aanbod publiceert op de website van NMp. Bijzonder is dat redres de afgelopen jaren actief bijdragen heeft aan de ontwikkeling van dit platform om dit initiatief mogelijk te maken. 

Onderscheidend vermogen
Op deze manier kunnen wij ons naast onze specifieke - zeer goed bezochte - website van  redres.nl nog beter onderscheiden als dé erfgoedmakelaar van Nederland.

Verkoop uw object of monument met Redres!
Wilt u uw monument verkopen via Redres de Bouwkunstmakelaar en presenteren op het Nationaal Monumenten Portaal? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, wij informeren u graag!

Contact

WE INFORMEREN U GRAAG

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms