VEEL GESTELDE VRAGEN

Het verkopen of aankopen van een bijzonder pand is een complexe zaak. Wij van Redres geven je antwoorden op de meest gestelde vragen, de 'frequently asked questions' oftewel de faq. Heb je een andere vraag met betrekking tot onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!
 

Zijn jullie in het algemeen de enige makelaar op een object?

In het algemeen werken wij als enige verkopend makelaar. Onze kracht zit hem in ons totaalconcept waarbij wij totale controle hebben over het gehele verkooptraject. Hierdoor leveren wij een uitzonderlijke service. Natuurlijk komt het voor dat door omstandigheden de beste fit voor de klant een collegiale opdracht is. Wij kennen de beste makelaars van Nederland. Wanneer wij het gevoel hebben dat een collegiale samenwerking van toegevoegde waarde is zullen wij u hierover zeker adviseren.
 

Wat voor soort vastgoed verkoopt Redres?

Redres bemiddelt in monumentaal erfgoed, vintage vastgoed en moderne bouwkunst, bijzondere interieurs en objecten van bijzondere signatuur. Ook bouwpercelen met bijzondere nieuwbouwplannen komen in aanmerking. Wij laten ons nog regelmatig verrassen door prachtige objecten waar wij het bestaan niet van wisten en zijn altijd op zoek naar unieke objecten die uitblinken in schoonheid, karakter of sfeer. Panden met passie en visie gebouwd. Sommigen zijn honderden jaren oud, anderen zijn recentelijk gebouwd. Alle panden hebben een bijzonder verhaal, een unieke sfeer en/of een bijzondere bouwstijl. Als u twijfelt over de geschiktheid van uw object, neem dan snel contact met ons op.
 

In welke prijsklasse verkopen jullie vastgoed?

Bij Redres vindt u bijzondere bouwkunst. De koopprijs is niet ons eerste criterium. Wij focussen ons op de schoonheid van de plek, het object en de mogelijkheden, ongeacht de grootte, prijsklasse, of locatie ligging (stedelijk of landelijk). Qua prijsniveaus gaat het vaak wel om het midden- en hoge segment.
 

In welke gebieden zijn jullie actief?

Lokale makelaars beperken zich tot een bepaald postcodegebied. Wij niet. Heel Nederland is ons werkgebied. Redres adviseert, bemiddelt en verkoopt bijzondere bouwkunst en bemiddelen zelfs wereldwijd.
 

Waar kan ik mij aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van nieuw aanbod?

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief. Via de HOME pagina (onderaan) kunt u zich aanmelden.
 

Ik ben een journalist en ik wil graag schrijven of een TV programma maken over een van de objecten op de website, met wie moet ik contact opnemen?

Specifieke verzoeken kunnen via de contact pagina gedaan worden, wij zijn uw graag van dienst en helpen u graag met beeldmateriaal of andere vormen van informatie.
 

Staan alle objecten online?

Het grootste deel van de objecten staat online, echter zijn er ook objecten die alleen in stille verkoop zijn of via de nieuwsbrief verspreid worden. Via de HOME pagina (onderaan) kunt u zich aanmelden.
 

Zijn uw gebouwen die u verkoopt ook beschikbaar als locatie voor (amateur) fotografie en filmopnames?

Vrijwel dagelijks ontvangen wij berichten van gepassioneerde fotografen en liefhebbers die objecten die wij in bemiddeling hebben zouden willen fotograferen. Wij kunnen helaas geen gehoor geven aan deze aanvragen en verwijzen u graag naar andere monumentale, openbare objecten die vaak wel in aanmerking om te fotograferen of filmen.