VEELGESTELDE VRAGEN

Het verkopen of aankopen van een bijzonder pand is een complexe zaak. Redres geeft antwoord op de meest gestelde vragen, de 'frequently asked questions' oftewel de FAQ's. Heb je een andere vraag met betrekking tot onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!
 

Zijn jullie altijd de enige makelaar op een object?

Over het algemeen werken wij als enig verkopend makelaar. We werken volgens een totaalconcept, waarbij wij de gehele controle hebben over het verkooptraject. We regelen de boel van A tot z en daarmee leveren wij een uitzonderlijke service. Werken we dan nooit collegiaal? Uiteraard komt het ook voor dat er door de omstandigheden voor wordt gekozen om samen te werken met een andere makelaar. Omdat we landelijk werken, kennen veel makelaars door heel Nederland. Wanneer wij het gevoel hebben dat een collegiale samenwerking van toegevoegde waarde is, zullen wij u hierover zeker adviseren.
 

Welk vastgoed verkoopt Redres?

Redres bemiddelt in monumentaal erfgoed, vintage vastgoed en moderne bouwkunst. Objecten van bijzondere signatuur. Ook bouwpercelen met bijzondere nieuwbouwplannen komen in aanmerking. Wij laten ons nog regelmatig verrassen door prachtige objecten waar wij het bestaan niet van wisten, en we zijn altijd op zoek naar huizen, kantoren of fabrieken die uitblinken in schoonheid, karakter of sfeer. Oud of jong, rauw of verfijnd, al onze objecten hebben een bijzonder verhaal, een unieke sfeer en/ of een bijzondere bouwstijl. Wilt u weten of uw pand in onze collectie past? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag.
 

In welke prijsklasse verkopen jullie vastgoed?

Bij Redres vindt u bijzondere bouwkunst. De prijs is daarom niet ons eerste criterium. Wij richten ons op de schoonheid van de plek, het object zelf en de mogelijkheden, ongeacht de grootte, prijsklasse, of locatie ligging (stedelijk of landelijk). Qua prijsniveau gaat het vaak wel om het midden- en hoge segment, maar dat hóeft dus niet.
 

In welke gebieden zijn jullie actief?

Lokale makelaars beperken zich tot een bepaald postcodegebied. Redres niet, heel Nederland is ons werkgebied. Ook buiten de landsgrenzen zijn we actief. We adviseren, bemiddelen en verkopen bijzondere bouwkunst door het hele land, en daarbuiten.
 

Waar kan ik mij aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van nieuw aanbod?

Wij sturen regelmatig een nieuwsbrief. Via de homepagina (onderaan) kunt u zich aanmelden.
 

Ik ben een journalist en ik wil graag schrijven, of een TV-programma maken over één van de objecten op de website. Met wie moet ik contact opnemen?

Met regelmaat verschijnt Redres in de media en we zijn dan ook geen nieuwkomer op dat gebied. Heeft u een specifiek verzoek? Dan kunt u dat via de contactpagina indienen. Wij helpen u graag met beeldmateriaal of andere informatie.
 

Staan alle objecten online?

Het grootste deel van de objecten staat online, echter er zijn ook objecten die alleen in stille verkoop worden aangeboden, of die middels de nieuwsbrief verspreid worden. Via de homepagina (onderaan) kunt u zich aanmelden.
 

Zijn de gebouwen die u in portefeuille heeft ook beschikbaar als locatie voor (amateur) fotografie en filmopnames?

Bijzondere gebouwen prikkelen de verbeelding. Vrijwel dagelijks ontvangen wij berichten van gepassioneerde fotografen die objecten uit onze portefeuille zouden willen fotograferen. Wij zijn echter slechts de bemiddelende partij en daarom is het niet ons om deze aanvragen te honoreren. Echter werken we wel samen met een aantal gerenommeerde locatiescouts, voor professionele opnames. Mocht uw verzoek in die lijn liggen, dan kunt u hier meer lezen.