bog

Dienst

COMMERCIEEL EN BEDRIJFSMATIG ERFGOED

Bent u op zoek naar een bijzonder object om in te werken? Wilt u een object aankopen dat nét even anders is dan de rest? Of zoekt u een unieke locatie voor uw bedrijf? Redres de Bouwkunstmakelaar is gespecialiseerd in bijzondere objecten.

AAN DE SLAG

COMMERCIEEL EN BEDRIJFSMATIG ERFGOED

Bijzondere gebouwen zijn vaak objecten die ooit gebouwd zijn voor een specifiek maatschappelijk doel of fabricage- of productieproces. Door economische en maatschappelijke ontwikkelingen komen deze gebouwen leeg te staan en soms zelfs in verval. Het gaat niet zelden om unieke gebouwen zoals bijvoorbeeld:

* industrieel erfgoed zoals fabrieken en loodsen
* militair erfgoed zoals kazernes, bunkers en forten
* religieus erfgoed zoals kerken en kloosters

Uitstraling en identiteit
Nieuwe tijden, nieuwe bestemmingen. Veel bedrijven willen zich onderscheiden in hun identiteit en zijn op zoek naar een bijzondere werkplek. 

Niet alleen de kantoorruimte maar ook het gebouw zelf kan door de bouwstijl of toegepaste bouwmaterialen monumentaal zijn, waardoor er een bijzondere sfeer ontstaat die bijdraagt aan de bedrijfsidentiteit. 

Excentriek vastgoed
Redres is gespecialiseerd in vraag en aanbod van (commercieel) erfgoed, bijzondere gebouwen en excentriek vastgoed.

Ook geven wij regelmatig advies over de herbestemmingsmogelijkheden van grote of kleine bijzondere objecten die ons land rijk is. Wij hebben afgelopen jaren diverse bedrijven geadviseerd in het vinden van passende onderscheidende huisvesting, veelal in monumentale gebouwen of excentrieke objecten.

Reviews

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

“Wij waren opzoek naar een werkelijk goede makelaar, die een hart en passie heeft voor monumentale en unieke panden. Deze hebben wij gevonden bij Redres de Bouwkunstmakelaar, namelijk Jan-Willem Andriessen. Hij wist vol enthousiasme een prachtige omschrijving te geven over ons monumentale appartement. Hij wist precies wat te benadrukken zodat zowel de koper als de verkoper een mooi en duidelijk inzicht kregen van de schoonheid. Een makelaar met doorzettingsvermogen, durf, inzicht en passie. Voor ons een geweldige en dankbare ervaring.“

- André en Greta Kooistra

Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
André en Greta Kooistra
JFK MEN: EEN KERK KOPEN VOOR SLECHTS 550.000 EURO

Media

JFK MEN: EEN KERK KOPEN VOOR SLECHTS 550.000 EURO

Een kerk in het West-Friese Oterleek. Je kunt straks letterlijk in het huis van de heer wonen en dat voor een zachte prijs, 550.000 euro. Er moet uiteraard nog wel wat aan geklust worden, maar de mogelijkheden om hier jouw eigen droomwoning van te maken zijn dan ook eindeloos.

Lees artikel

VTWONEN: speelse loftwoning in een voormalige school in Rotterdam

Media

VTWONEN: speelse loftwoning in een voormalige school in Rotterdam

De favoriete vrijetijdsbesteding van de vtwonen-redactie? Het afspeuren van Funda naar de mooiste en meest bijzondere woonparels. Deze week viel ons oog op deze speelse loftwoning in Rotterdam-West. Het meest speciale aan de woning? De torenhoge ramen.

Lees artikel

LINDA: MIJ WEL BELLEN

Media

LINDA: MIJ WEL BELLEN

In Brielle woon je in een telefooncentrale (en dat pakt verrassend uit).

Lees artikel

Contact

WE HELPEN U GRAAG

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms