bog

Dienst

COMMERCIEEL EN BEDRIJFSMATIG ERFGOED

Bent u op zoek naar een bijzonder object om in te werken? Wilt u een object aankopen dat nét even anders is dan de rest? Of zoekt u een unieke locatie voor uw bedrijf? Redres de Bouwkunstmakelaar is gespecialiseerd in bijzondere objecten.

AAN DE SLAG

COMMERCIEEL EN BEDRIJFSMATIG ERFGOED

Bijzondere gebouwen zijn vaak objecten die ooit gebouwd zijn voor een specifiek maatschappelijk doel of fabricage- of productieproces. Door economische en maatschappelijke ontwikkelingen komen deze gebouwen leeg te staan en soms zelfs in verval. Het gaat niet zelden om unieke gebouwen zoals bijvoorbeeld:

* industrieel erfgoed zoals fabrieken en loodsen
* militair erfgoed zoals kazernes, bunkers en forten
* religieus erfgoed zoals kerken en kloosters

Uitstraling en identiteit
Nieuwe tijden, nieuwe bestemmingen. Veel bedrijven willen zich onderscheiden in hun identiteit en zijn op zoek naar een bijzondere werkplek. 

Niet alleen de kantoorruimte maar ook het gebouw zelf kan door de bouwstijl of toegepaste bouwmaterialen monumentaal zijn, waardoor er een bijzondere sfeer ontstaat die bijdraagt aan de bedrijfsidentiteit. 

Excentriek vastgoed
Redres is gespecialiseerd in vraag en aanbod van (commercieel) erfgoed, bijzondere gebouwen en excentriek vastgoed.

Ook geven wij regelmatig advies over de herbestemmingsmogelijkheden van grote of kleine bijzondere objecten die ons land rijk is. Wij hebben afgelopen jaren diverse bedrijven geadviseerd in het vinden van passende onderscheidende huisvesting, veelal in monumentale gebouwen of excentrieke objecten.

Reviews

“Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Jan-Willem. Hij bleek voor ons de perfecte man voor de verkoop van ons mooie, door ons gerestaureerde, huis uit 1630. Jan-Willem kon ons huis en de ingrepen die we hebben gedaan op waarde schatten en dit professioneel overbrengen op kandidaat-kopers. De communicatie met Jan-Willem verliep buitengewoon relaxed en prettig. Een verademing.“

- Wouter Beekman en Marlies de Nijs

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

Wouter Beekman en Marlies de Nijs
Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
QUOTE: Architect verkoopt Delftse villa

Media

QUOTE: Architect verkoopt Delftse villa

Architect verkoopt met internationale prijzen bekroonde Delftse villa. Dat het in de twee-zonder-een-kap prettig wonen is, bewijzen ook de buren, die er - net als de architect zelf - al sinds 1990 wonen.

Lees artikel

QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

Media

QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

In het pittoreske Noord-Hollandse dorpje Schoorl vinden we een even pittoresk staaltje Nederlandse architectuur.

Lees artikel

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

Media

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

inds kort staat er een heel charmant, verbouwd kerkje in de Schoolstraat in Hindeloopen te koop. Deze kerk, bekend onder de naam ‘De Kleine Vermaning’, werd in 1680 gebouwd.

Lees artikel

Contact

WE HELPEN U GRAAG

Fijn dat je contact hebt opgenomen!

We zorgen ervoor dat je spoedig een reactie van ons ontvangt op:

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms