stille-verkoop

Dienst

STIL VERKOPEN MET REDRES.

Soms zijn objecten zó uniek of is het de wens van de verkoper dat de verkoop niet aan de grote klok gehangen wordt en dat het pand zonder er ruchtbaarheid aan te geven op de markt komt, de zogenaamde 'stille verkoop'.

Aan de slag

VERKOPEN - MAAR DAN ANDERS

Om uiteenlopende redenen kan het voorkomen dat het prettig is als een huis op een andere manier van eigenaar verwisselt, dan via het reguliere kanaal. Dat kan zijn omdat de verkopende partij buiten beeld wil blijven of omdat de verkopende partij geen zin heeft in pottenkijkers. Of wellicht is er bij het proces van het vinden van een passende koper helemaal geen haast.

Geen pottenkijkers
We begrijpen het allemaal en stille verkoop is dan een mooie oplossing. Bij stille verkoop brengen we het karakter van het object in beeld, zonder het geheel altijd prijs te geven. We laten fragmenten zien; mooie details, interieur shots, doorkijkjes, et cetera.

Geïnteresseerde kunnen op deze manier toch proeven van het aangebodene. Uiteraard gebeurt dit alles zeer discreet en kan een geïnteresseerde voor een object in de stille verkoop een inlogcode via onze website aanvragen. Wij beoordelen of de lead serieus is en sturen - bij een positieve lead - de inlogcode toe en via deze code kan de aanvrager de volledige objectgegevens bekijken en eventueel een afspraak voor een bezichtiging maken.

Discreet
Stille verkoop waarborgt uw privacy en met deze methode weet u zeker dat de doelgroep van serieuze kopers wordt bereikt zonder dat het meteen openbaar gemaakt wordt.

Reviews

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

“Wij waren opzoek naar een werkelijk goede makelaar, die een hart en passie heeft voor monumentale en unieke panden. Deze hebben wij gevonden bij Redres de Bouwkunstmakelaar, namelijk Jan-Willem Andriessen. Hij wist vol enthousiasme een prachtige omschrijving te geven over ons monumentale appartement. Hij wist precies wat te benadrukken zodat zowel de koper als de verkoper een mooi en duidelijk inzicht kregen van de schoonheid. Een makelaar met doorzettingsvermogen, durf, inzicht en passie. Voor ons een geweldige en dankbare ervaring.“

- André en Greta Kooistra

Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
André en Greta Kooistra
LINDA: VERVELENDE SCHOONFAMILIE? FORT TE KOOP

Media

LINDA: VERVELENDE SCHOONFAMILIE? FORT TE KOOP

Waar het gebouw op dit moment juist de mensen verbindt – als trouw- en feestlocatie – kan het ook zorgen voor totale isolatie. Lekker wonen in je fort, waar niemand je kan bereiken.

Lees artikel

ELLE Decoration: burgemeestershuis met eigen loftwoning in Megen

Media

ELLE Decoration: burgemeestershuis met eigen loftwoning in Megen

Wonen in een uniek object, zoals een watertoren, een rijksmonument, voormalig brandweerkazerne, kerk of schoolgebouw? Doen! De woningmarktbestaat uit zoveel meer dan een jarendertigwoning of rijtjeshuis. Daarom selecteren we samen met bouwkunstmakelaar Redres, de bijzonderste woningen in Nederland. Zoals dit burgemeestershuis met eigen loftwoning in Megen, gebouwd in 1820, met museaal interieur. Postmodernisme en hedendaags design ontmoet de Romantiek... klasse.

Lees artikel

Contact

UW OBJECT OOK TOEVOEGEN AAN ONZE STILLE VERKOOP COLLECTIE?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

gegevens object

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

ervaringen