stille-verkoop

Dienst

STIL VERKOPEN MET REDRES.

Soms zijn objecten zó uitzonderlijk, of is het juist de wens van de verkopende partij dat de verkoop niet aan de grote klok gehangen wordt, en dat het pand zonder er ruchtbaarheid aan te geven op de markt komt. Dat noemen we 'stille verkoop'.

Aan de slag

VERKOPEN - MAAR DAN ANDERS

Om uiteenlopende redenen kan het voorkomen dat het prettig is als een huis op een andere manier van eigenaar verwisselt, dan via het reguliere kanaal. Dat kan zijn omdat de verkopende partij buiten beeld wil blijven of omdat de verkoper geen zin heeft in pottenkijkers. Of wellicht is er bij het proces van het vinden van een passende koper helemaal geen haast.

Geen pottenkijkers
Dat begrijpen we volkomen en stille verkoop is dan een mooie oplossing. Bij stille verkoop brengen we het karakter van het object in beeld, zonder het geheel prijs te geven. We laten fragmenten zien; mooie details, interieur shots, doorkijkjes, et cetera, en geven een treffende beschrijving van het object, zodat de lezer zich er toch een beeld van kan vormen.

Is iemand echt geïnteresseerd, dan kan er voor het object in de stille verkoop een inlogcode via onze website aan worden gevraagd. Wij beoordelen uiteraard of deze lead voldoende serieus is, en sturen de inlogcode toe. Via deze code kan de aanvrager de volledige objectgegevens bekijken en eventueel een afspraak voor een bezichtiging maken.

Discreet
Stille verkoop waarborgt uw privacy en met deze aanpak weet u zeker dat de doelgroep van serieuze kopers wordt bereikt, zonder dat het meteen openbaar gemaakt wordt.

Reviews

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

“Wij waren opzoek naar een werkelijk goede makelaar, die een hart en passie heeft voor monumentale en unieke panden. Deze hebben wij gevonden bij Redres de Bouwkunstmakelaar, namelijk Jan-Willem Andriessen. Hij wist vol enthousiasme een prachtige omschrijving te geven over ons monumentale appartement. Hij wist precies wat te benadrukken zodat zowel de koper als de verkoper een mooi en duidelijk inzicht kregen van de schoonheid. Een makelaar met doorzettingsvermogen, durf, inzicht en passie. Voor ons een geweldige en dankbare ervaring.“

- André en Greta Kooistra

Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
André en Greta Kooistra
JFK MEN: EEN KERK KOPEN VOOR SLECHTS 550.000 EURO

Media

JFK MEN: EEN KERK KOPEN VOOR SLECHTS 550.000 EURO

Een kerk in het West-Friese Oterleek. Je kunt straks letterlijk in het huis van de heer wonen en dat voor een zachte prijs, 550.000 euro. Er moet uiteraard nog wel wat aan geklust worden, maar de mogelijkheden om hier jouw eigen droomwoning van te maken zijn dan ook eindeloos.

Lees artikel

VTWONEN: speelse loftwoning in een voormalige school in Rotterdam

Media

VTWONEN: speelse loftwoning in een voormalige school in Rotterdam

De favoriete vrijetijdsbesteding van de vtwonen-redactie? Het afspeuren van Funda naar de mooiste en meest bijzondere woonparels. Deze week viel ons oog op deze speelse loftwoning in Rotterdam-West. Het meest speciale aan de woning? De torenhoge ramen.

Lees artikel

LINDA: MIJ WEL BELLEN

Media

LINDA: MIJ WEL BELLEN

In Brielle woon je in een telefooncentrale (en dat pakt verrassend uit).

Lees artikel

Contact

UW OBJECT OOK TOEVOEGEN AAN ONZE STILLE VERKOOP COLLECTIE?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

gegevens object

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

ervaringen