stille-verkoop

Dienst

STIL VERKOPEN MET REDRES.

Soms zijn objecten zó uitzonderlijk, of is het juist de wens van de verkopende partij dat de verkoop niet aan de grote klok gehangen wordt, en dat het pand zonder er ruchtbaarheid aan te geven op de markt komt. Dat noemen we 'stille verkoop'.

Aan de slag

VERKOPEN - MAAR DAN ANDERS

Om verschillende redenen kan het wenselijk zijn dat een huis op een discrete manier van eigenaar verandert, buiten de conventionele kanalen om. Dit kan zijn omdat de verkoper liever buiten de schijnwerpers blijft, of omdat de verkoper geen behoefte heeft aan pottenkijkers en publieke aandacht tijdens het zoekproces naar een geschikte koper. Soms is er simpelweg geen haast bij het verkoopproces.

Geen pottenkijkers: Privacy gewaarborgd
Dat begrijpen we volkomen en stille verkoop is dan een mooie oplossing. Bij stille verkoop presenteren we de essentie van het object zonder alles direct bloot te geven. We tonen selectieve fragmenten zoals mooie details, interieurfoto's, en suggestieve beschrijvingen, zodat potentiële kopers toch een idee krijgen van het object.

Wanneer iemand oprecht geïnteresseerd is, kan diegene via onze website een inlogcode aanvragen om toegang te krijgen tot de volledige objectgegevens. We beoordelen de aanvraag om te verifiëren of het een serieuze koper betreft, waarna we de inlogcode verstrekken. Met deze code kan de geïnteresseerde alle details bekijken en indien gewenst een bezichtiging plannen.

Stille verkoop: Discretie voorop
Stille verkoop waarborgt de privacy. Met deze aanpak bereiken we de doelgroep van serieuze kopers, zonder direct de publiciteit op te zoeken. Bekijk ons stille aanbod.

Ook interesse in het verkopen van een object via stille verkoop? Laat een bericht achter via onderstaand contactformulier en we delen graag meer over onze mogelijkheden.

Reviews

“Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Jan-Willem. Hij bleek voor ons de perfecte man voor de verkoop van ons mooie, door ons gerestaureerde, huis uit 1630. Jan-Willem kon ons huis en de ingrepen die we hebben gedaan op waarde schatten en dit professioneel overbrengen op kandidaat-kopers. De communicatie met Jan-Willem verliep buitengewoon relaxed en prettig. Een verademing.“

- Wouter Beekman en Marlies de Nijs

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

Wouter Beekman en Marlies de Nijs
Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
QUOTE: Architect verkoopt Delftse villa

Media

QUOTE: Architect verkoopt Delftse villa

Architect verkoopt met internationale prijzen bekroonde Delftse villa. Dat het in de twee-zonder-een-kap prettig wonen is, bewijzen ook de buren, die er - net als de architect zelf - al sinds 1990 wonen.

Lees artikel

QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

Media

QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

In het pittoreske Noord-Hollandse dorpje Schoorl vinden we een even pittoresk staaltje Nederlandse architectuur.

Lees artikel

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

Media

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

inds kort staat er een heel charmant, verbouwd kerkje in de Schoolstraat in Hindeloopen te koop. Deze kerk, bekend onder de naam ‘De Kleine Vermaning’, werd in 1680 gebouwd.

Lees artikel

Contact

UW OBJECT OOK TOEVOEGEN AAN ONZE STILLE VERKOOP COLLECTIE?

Fijn dat je contact hebt opgenomen!

We zorgen ervoor dat je spoedig een reactie van ons ontvangt op:

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

gegevens object

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

ervaringen