nalatenschappen

Expertise

NALATENSCHAPPEN

Redres de Bouwkunstmakelaar is gespecialiseerd in het verkopen van bijzondere huizen uit een nalatenschap. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk. Met een goed plan van aanpak zorgen wij ervoor dat het erfgoed weer een nieuwe eigenaar vindt.

Aan de slag

NALATENSCHAPPEN

Uit de tijd
Eigenaren van bijzondere huizen of monumenten zijn veelal kleurrijke mensen, liefhebbers van bijzondere vormgeving, ambachtelijke kunst. Ze hebben vaak een neus voor mooie dingen en brengen niet zelden bijzondere collecties of verzamelingen tot stand. Maar wanneer één of meerdere eigenaren van een dergelijke bijzondere woning niet meer onder ons zijn dan moet er het één en ander geregeld worden. Bij een reguliere woning is het vaak meteen een duidelijke zaak op welke wijze het huis en de inboedel moet worden verkocht.

 

Vintage of bijzondere verzameling
Maar als er sprake is van een rijksmonument of een gemeentelijk monument, een bijzondere verzameling met excentrieke eigenaar,  of een kek vintage huis uit de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw dan kan dat best ingewikkeld zijn. Soms zijn objecten zó oorspronkelijk, bijzonder of extravagant dat het niet "zomaar" verkocht kan worden. Dat vraagt om een toekomstige eigenaar die hart voor de zaak heeft en bezieling.

 

Verweesde parels
Regelmatig komen we parels tegen waar sinds vele decennia niets meer aan het interieur veranderd is en het een ware tijdscapsule is geworden. Maar ook zijn het dikwijls bijzondere objecten met een restauratie achterstand. Wij hebben van het ontrafelen van dit uitzonderlijke erfgoed en het verkopen van deze uitzonderlijke stillevens ons beroep gemaakt.

Neem contact op, wij informeren u graag.

Contact

 WE HELPEN U GRAAG

Fijn dat je contact hebt opgenomen!

We zorgen ervoor dat je spoedig een reactie van ons ontvangt op:

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms