locatiescout

Dienst

LOCATIESCOUTEN MET REDRES.

Heeft u een schilderachtig pand of prachtig huis gezien in een televisieprogramma of Nederlandse film? Dikke kans dat Redres daarbij betrokken was.
Bijzondere objecten zijn vaak fotogeniek en bij uitstek geschikt voor televisie of film. Redres bemiddelt al sinds haar oprichting als locatiescout en werken samen met enkele gerenommeerde locatiescouts.
Onze objecten schitteren dan ook regelmatig in spraakmakende (film)producties en televisieprogramma’s.

Nota bene: u begrijpt, wij bemiddelen niet in locaties voor (huwelijks)feesten en -partijen. 

AAN DE SLAG

 BIJZONDERE PARELTJES IN ONZE PORTEFEUILLE

In onze portefeuille zitten diverse, bijzondere pareltjes die bij uitstek geschikt zijn als filmlocatie. Afgelopen jaren hebben wij dan ook talloze bijzondere locaties geleverd voor speelfilms,  bekende tv-series en commercials.

In de loop der jaren hebben wij een bijzonder bestand opgebouwd, bestaande uit vele duizenden foto's. Hierdoor weten we vaak nét die ene passende locatie te vinden. 

Heeft u een mooie of bijzondere locatie? Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere plekken en gebouwen die vertegenwoordigd kunnen worden door Redres.

Heeft u een object gevonden dat geschikt zou kunnen zijn als filmlocatie? Of bezit u een object dat zeer geschikt is als filmlocatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en vraag naar de voorwaarden. Vergeet hierbij niet te melden om welk object of objecten het gaat.

Reviews

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

“Wij waren opzoek naar een werkelijk goede makelaar, die een hart en passie heeft voor monumentale en unieke panden. Deze hebben wij gevonden bij Redres de Bouwkunstmakelaar, namelijk Jan-Willem Andriessen. Hij wist vol enthousiasme een prachtige omschrijving te geven over ons monumentale appartement. Hij wist precies wat te benadrukken zodat zowel de koper als de verkoper een mooi en duidelijk inzicht kregen van de schoonheid. Een makelaar met doorzettingsvermogen, durf, inzicht en passie. Voor ons een geweldige en dankbare ervaring.“

- André en Greta Kooistra

Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
André en Greta Kooistra
QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

Media

QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

In het pittoreske Noord-Hollandse dorpje Schoorl vinden we een even pittoresk staaltje Nederlandse architectuur.

Lees artikel

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

Media

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

inds kort staat er een heel charmant, verbouwd kerkje in de Schoolstraat in Hindeloopen te koop. Deze kerk, bekend onder de naam ‘De Kleine Vermaning’, werd in 1680 gebouwd.

Lees artikel

JFK: SCHATTIG SPROOKJESHUIS MET SAUNA

Media

JFK: SCHATTIG SPROOKJESHUIS MET SAUNA

Het is een soort van sprookjeshuis als je er goed naar kijkt. Het heeft iets mysterieus en magisch.

Lees artikel

Contact

WE HELPEN U GRAAG

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms