locatiescout

Dienst

LOCATIESCOUTEN MET REDRES.

Ken je dat schilderachtige pand of prachtige huis uit een tv-programma of Nederlandse film? Redres is vaak betrokken bij zulke bijzondere locaties. Onze unieke objecten zijn perfect voor tv en film. Al sinds onze start zijn we actief als locatiescout en werken we samen met top scouts. Onze locaties stralen regelmatig in opvallende (film)producties en tv-shows.

AAN DE SLAG

 BIJZONDERE PARELTJES IN ONZE PORTEFEUILLE

In onze collectie bevinden zich diverse unieke parels die perfect dienen als filmlocatie. De afgelopen jaren hebben we talloze van deze bijzondere locaties aangeboden voor speelfilms, bekende tv-series en commercials. 

Met een uitgebreid bestand van duizenden foto's zijn we in staat om die ene geschikte locatie te vinden. Heeft u een prachtige of opmerkelijke locatie? We zijn voortdurend op zoek naar unieke plekken en gebouwen die door Redres vertegenwoordigd kunnen worden. 

 

Ken jij een object dat als filmlocatie zou kunnen dienen? Of heb jij een locatie die bijzonder geschikt is? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier voor meer informatie en vraag naar de voorwaarden. Vergeet niet om het specifieke object of objecten te vermelden.

Let op
We bemiddelen niet in locaties voor (huwelijks)feesten en -partijen...

Reviews

“Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Jan-Willem. Hij bleek voor ons de perfecte man voor de verkoop van ons mooie, door ons gerestaureerde, huis uit 1630. Jan-Willem kon ons huis en de ingrepen die we hebben gedaan op waarde schatten en dit professioneel overbrengen op kandidaat-kopers. De communicatie met Jan-Willem verliep buitengewoon relaxed en prettig. Een verademing.“

- Wouter Beekman en Marlies de Nijs

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

Wouter Beekman en Marlies de Nijs
Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
QUOTE: Architect verkoopt Delftse villa

Media

QUOTE: Architect verkoopt Delftse villa

Architect verkoopt met internationale prijzen bekroonde Delftse villa. Dat het in de twee-zonder-een-kap prettig wonen is, bewijzen ook de buren, die er - net als de architect zelf - al sinds 1990 wonen.

Lees artikel

QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

Media

QUOTE 500: Amsterdamse School-villa in Schoorl

In het pittoreske Noord-Hollandse dorpje Schoorl vinden we een even pittoresk staaltje Nederlandse architectuur.

Lees artikel

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

Media

WONEN IN EEN EEUWENOUD KERKJE IN HINDELOOPEN

inds kort staat er een heel charmant, verbouwd kerkje in de Schoolstraat in Hindeloopen te koop. Deze kerk, bekend onder de naam ‘De Kleine Vermaning’, werd in 1680 gebouwd.

Lees artikel

Contact

WE HELPEN U GRAAG

Fijn dat je contact hebt opgenomen!

We zorgen ervoor dat je spoedig een reactie van ons ontvangt op:

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms