verkoop

Dienst

VERKOPEN MET REDRES.

Wonen in bijzondere, niet alledaagse objecten is in trek. Voor liefhebbers van dergelijke objecten is Redres de Bouwkunstmakelaar hét adres in Nederland. Uw doelgroep klopt vrijwel  dagelijks bij ons aan om te grasduinen in onze unieke collectie.

AAN DE SLAG

WIJ BEGRIJPEN BOUWKUNST EN WETEN HOE
WE ERMEE OM MOETEN GAAN

Focus, focus, focus
Redres staat voor de succesvolle verkoop van bijzondere objecten. Dat vraagt om specifieke kennis. Met onze focus op erfgoed, bouwkunst, vintage en architectuur, ons landelijke bereik, onze eigenzinnige marketing-technieken en schat aan ervaring leiden wij u hoogstpersoonlijk naar die éne, ideale koper.

Kleurrijke types
Eigenaren van bijzondere objecten en monumenten zijn vaak kleurrijke mensen, liefhebbers van bijzondere vormgeving, ambachtelijke kunst en hebben een neusje voor mooie dingen. De plek of het huis waarin men woont is doorgaans net zo bijzonder en kent vaak een interessant verhaal.

Bijzondere aanpak
Het verkopen van een dergelijk uitzonderlijk object vraagt dan ook om een bijzondere aanpak. Bij Redres de Bouwkunstmakelaar bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in erfgoed, bouwkunst, vintage en architectuur en hebben een brede vastgoedachtergrond.

Specialisaties
Onze oorsprong ligt bij de volgende vakgebieden:

* architectuur
* bouwkunst en bouwhistorie
* bouwkunde en bouwmanagement
* projectontwikkeling
* makelaardij en vastgoedmarketing
* waardebepalingen
* nalatenschappenVerwonderen, verleiden én verkopen
Door onze prachtige presentaties en storytelling met historische verhalen, verwonderen, verleiden en verkopen we.

Feiten & Cijfers

actief in heel Nederland

12 provincies

Door onze specialisatie in erfgoed, bouwkunst, vintage en architectuur zijn we actief in alle 12 provincies. Lijkt simpel, is uniek in Nederland. Ons bereik is lokaal, regionaal, nationaal en zelfs  internationaal.

website bereik

± 20K unieke bezoekers

Met meer dan 20.000 unieke bezoekers en 100.000 pageviews per maand is redres.nl dé plek op het internet voor liefhebbers die op zoek zijn naar bijzonder erfgoed, spraakmakende bouwkunst, vintage vastgoed en oogstrelende architectuur. 

transformatie + herbestemming

± 25 plannen gemaakt afgelopen jarEN

Een goede voorbereiding is het halve werk. Soms is een object beter verkoopbaar met een andere doelmatige bestemming dan de huidige bestemming of kan het beter gesplitst worden omdat het domweg te groot is. We kijken altijd naar de mogelijkheden en maken hier graag werk van. 

grootste aanbod rijksmonumenten 

± 35  rijksmonumenten

Wij geloven in de kracht van rijksmonumenten. Deze status is van nationaal belang, vanwege de schoonheid, betekenis voor de wetenschap of de cultuurhistorische waarde en benadrukt waarom het behouden moet worden voor ons nageslacht. Redres heeft dan ook al jarenlang het grootste aanbod rijksmonumenten van Nederland in de collectie. 

PRESENTEREN IS EEN KUNST

Droom mee met redres.
Op onze website ontstaat vaak de eerste klik tussen liefhebbers en de in onze collectie te koop staande bijzondere huizen en unieke gebouwen. Wij besteden dan ook veel tijd en energie aan het creëren van een optimale, eigenzinnige en doelgerichte marketingcampagne, zowel online als offline en denken na wie de koper zou kunnen zijn.

State-of-the-art presentatietechnieken
Redres maakt gebruik van state-of-the-art presentatietechnieken, uitmuntende fotografie, lifestyle video's, 360-foto’ s en Matterport 3D technologie om virtueel rond te dwalen in onze objecten. Hierbij voeren wij van A tot-en-met Z de regie waarbij vooraf een mediaplan wordt gemaakt en er wordt gewerkt volgens een vastomlijnd script.

Alleen de beste
Wij werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde fotografen die uitblinken in architectuurfotografie, maar ook kijk hebben op bijzondere interieurs, kunst en lifestyle. Dit doen we door de inzet van storytelling maar ook op basis van uw eigen ervaringen en verhalen.

Video en drone
Als een foto al meer dan 1.000 woorden zegt, wat zegt een video dan wel niet? Bijzondere objecten lenen zich bij uitstek voor dit medium. Geen gezapige drone- of lifestyle video met duffe rechtenvrije muziek. Bij Redres maken we fantastische teasers die elke liefhebber in vervoering brengt en verleidt naar meer!

Heerlijk virtueel rondstruinen
Ook virtueel rondwandelen door uw object kan ook door middel van Matterport 3D technologie. Beleef ruimten zoals ze in het echt zijn en krijgt een perfecte indruk van de indeling, inrichting en de mogelijkheden. Het geeft een geweldige, maar ook realistische online beleving. Het werkt net zo intuïtief als Google Streetview, maar is gedetailleerder en interactiever.

Kortom
Neem een kijkje in onze collectie om te zien wat voor moois we al in onze bouwkunstgalerie hebben. Wij hebben gedurende afgelopen jaren vele bijzondere objecten hebben verkocht dankzij onze prachtige en eigenzinnige presentaties.

“ Het eerste contact met de prospect is
“a winning shot” van een object
en niet de makelaar.”

SAMEN STERKER

Nationaal Monumenten Portaal
Redres was bij de oprichting in 2003 de eerste monumenten,- erfgoed,- en bouwkunstmakelaar van Nederland en is de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een uniek bedrijf.

Wij zijn aangesloten bij het Nationaal Monumentenportaal (NMp), een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) met als doel het online toegankelijk maken van monumenten voor het publiek. Bovendien brengt deze website het landelijke monumenten aanbod en – vraag samen op één plek. 

Op deze manier kunnen wij ons naast onze eigen unieke website redres.nl nog beter onderscheiden als de monumenten-, en erfgoedmakelaar van Nederland. 

Collegiale verkoop
Heeft u uw bijzondere object al geruime tijd te koop of te huur staan bij uw lokale makelaar? Is de lokale markt uitgeput en wilt u de afzet weer stimuleren door een adequate en verzorgde marketingcampagne?

Landelijke speler
Redres is onafhankelijk en opereert in heel Nederland. Wij werken graag collegiaal samen met uw eigen vertrouwde makelaar.

“Wij matchen niet zomaar. Als wij erfgoed en potentiële kopers of huurders bij elkaar brengen, dan weten wij dat er een grote slagingskans is. Ons netwerk bestaat uit liefhebbers van erfgoed en bouwkunst. Particulieren, beleggers, ontwikkelaars en gebruikers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Maar ook mensen of bedrijven die potentie zien als een gebouw nog opgeknapt moet worden, of nu al zien hoe een gebouw na herontwikkeling, perfect bij hen zou passen”

Reviews

“Ik wilde ons voormalige postkantoor verkopen en zocht een makelaar die wist hoe je dit grote, monumentale gebouw het beste in de markt kon zetten. Redres heeft verstand van en ervaring met bijzondere panden en inventieve oplossingen. Jan-Willem Andriessen adviseerde een splitsing en heeft het hele traject begeleid van vergunningsaanvraag tot gesplitste verkoop. Ons pand is daardoor sneller en gunstiger verkocht. Het was fijn samenwerken met zo’n professioneel bedrijf.“

- Marije Ruhe

“Redres, wat een reis was het voor ons als familie. En wat was het geweldig om deze reis met jullie te mogen doen. Dank jullie wel voor jullie inbreng en inzet. Voor alle mooie beelden, prachtige teksten, jullie oprechte enthousiasme voor het huis, het altijd fijne contact en altijd weer een oplossing. Met een prachtig finale. Ik ben daar nog steeds stil van.“

- Ariadne Veenhuizen

“Wij waren opzoek naar een werkelijk goede makelaar, die een hart en passie heeft voor monumentale en unieke panden. Deze hebben wij gevonden bij Redres de Bouwkunstmakelaar, namelijk Jan-Willem Andriessen. Hij wist vol enthousiasme een prachtige omschrijving te geven over ons monumentale appartement. Hij wist precies wat te benadrukken zodat zowel de koper als de verkoper een mooi en duidelijk inzicht kregen van de schoonheid. Een makelaar met doorzettingsvermogen, durf, inzicht en passie. Voor ons een geweldige en dankbare ervaring.“

- André en Greta Kooistra

Marije Ruhe
Ariadne Veenhuizen
André en Greta Kooistra
JFK MEN: EEN KERK KOPEN VOOR SLECHTS 550.000 EURO

Media

JFK MEN: EEN KERK KOPEN VOOR SLECHTS 550.000 EURO

Een kerk in het West-Friese Oterleek. Je kunt straks letterlijk in het huis van de heer wonen en dat voor een zachte prijs, 550.000 euro. Er moet uiteraard nog wel wat aan geklust worden, maar de mogelijkheden om hier jouw eigen droomwoning van te maken zijn dan ook eindeloos.

Lees artikel

VTWONEN: speelse loftwoning in een voormalige school in Rotterdam

Media

VTWONEN: speelse loftwoning in een voormalige school in Rotterdam

De favoriete vrijetijdsbesteding van de vtwonen-redactie? Het afspeuren van Funda naar de mooiste en meest bijzondere woonparels. Deze week viel ons oog op deze speelse loftwoning in Rotterdam-West. Het meest speciale aan de woning? De torenhoge ramen.

Lees artikel

LINDA: MIJ WEL BELLEN

Media

LINDA: MIJ WEL BELLEN

In Brielle woon je in een telefooncentrale (en dat pakt verrassend uit).

Lees artikel

verkopen

UW OBJECT OOK TOEVOEGEN AAN ONZE COLLECTIE?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

gegevens object

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

VAKKENNIS

Redres de Bouwkunstmakelaar werd opgericht in 2003 en bestaat uit een enthousiast team onder leiding van ir. Jan-Willem Andriessen (bouwjaar 1971). 

Met twee decennia ervaring in de knapzak, kunnen we inmiddels over alles meepraten - van exclusieve kastelen, landgoederen, steenfabrieken, boerenhoeves, lichtschepen tot vuurtorens, forten, molens, kerken en pastorieën – alles hebben we gezien en in de etalage gehad.

In tijden dat de bomen de hemel in groeiden en in tijden van crisis. Bijzondere bouwwerken zijn ons speelveld, onze passie en ze flankeerden onze weg naar wasdom. Altijd zijn ook wij weer verrast, verwonderd en laten we ons graag verleiden door de schitterende bouwkunst die ons land rijk is.

En het mooie is: wij mogen wij deze parels verkopen, en dat verveelt geen seconde!