CIPS
26/03 2 minuten

Verhalen

CIPS

Wij zijn verheugd te melden dat we onlangs zijn toegetreden tot de National Association of Realtors (NAR) en zijn gecertificeerd in het prestigieuze Certified International Property Specialist-programma (CIPS). Jan-Willem Andriessen, belicht deze ontwikkeling als een significante uitbreiding van onze expertise op het vlak van internationale vastgoedtransacties. "In een wereld waarin vastgoedgrenzen vervagen, biedt onze zowel lokaal, nationaal als internationaal toepasbare expertise ons de mogelijkheid om een uitgebreider spectrum aan klanten te bedienen, inclusief Nederlandse en internationale cliënten.

 

Internationaal vastgoed
Als onderdeel van de vooraanstaande NAR-gemeenschap genieten we nu van toegang tot een uitgebreid wereldwijd netwerk van vastgoedprofessionals. Deze connectie ondersteunt onze 'glokale' benadering – denk globaal, handel lokaal. Wij zijn uw ideale partner voor expats die een woning zoeken in Nederland of Nederlanders met de droom van een woning in het buitenland. Onze diepgaande toegang tot internationale marktgegevens en professionele netwerken versterkt onze capaciteit om uitzonderlijke service te bieden".

Wat betekent de CIPS-certificering?
Internationale vastgoedtransacties zijn vaak complexer dan binnenlandse deals, met unieke uitdagingen en kansen. Door te kiezen voor een samenwerking met Redres, een CIPS-gecertificeerde makelaar, profiteert u van onze diepgaande expertise, essentieel voor succes in de veelzijdige wereld van internationaal vastgoed. Onze CIPS-certificering, erkend door de National Association of REALTORS®, garandeert dat we uitgerust zijn met gespecialiseerde training en vaardigheden om internationale transacties efficiënt te begeleiden, risico's te minimaliseren en de succeskans van uw vastgoedtransacties te vergroten.

Als uw CIPS-gecertificeerde erfgoedmakelaar en Bouwkunstmakelaar beschikken we over de vereiste kennis en ervaring om uw internationale vastgoedtransacties vlot te laten verlopen. Deze erkenning van de National Association of REALTORS® is een bevestiging van onze vakbekwaamheid binnen de vastgoedsector. Kiezen voor Redres betekent samenwerken met een deskundige die niet alleen in het vakgebied uitblinkt, maar die ook uw belangen op zowel het lokale als het internationale toneel effectief kan vertegenwoordigen. Onze benadering is consequent 'glokaal', met een focus op serviceverlening op elk niveau – lokaal, nationaal, en internationaal.

Kortom
Optimaliseer uw internationale vastgoedervaring met Redres, waar grenzen vervagen en mogelijkheden grenzeloos worden.

Dromen met Redres