VAN NUL TOT NU - 20 JAAR REDRES
24/11 1 minuut

Verhalen

VAN NUL TOT NU - 20 JAAR REDRES

20 jaar Redres de Bouwkunstmakelaar, dé grootste en leukste Erfgoedmakelaar van Nederland! Jan-Willem Andriessen (1971) richtte op 1 december 2003 Redres Herontwikkeling op met het idee om oude gebouwen, industrieel erfgoed, te herontwikkelen naar nieuwe bestemmingen. Afgelopen twee decennia groeiden we van erfgoedexpert, erfgoedmakelaar naar dé bouwkunstmakelaar van Nederland. Ter ere van deze mijlpaal hebben we een boek uitgebracht, 'van nul tot nu', met persoonlijke verhalen, ontdekkingen en over transformaties van unieke locaties en gebouwen. Als experts in de verkoop van excentriek vastgoed zijn wij als geen ander betrokken geweest bij herbestemming, transformatie, verduurzaming, waardebepalingen en nalatenschappen van bijzondere objecten, zowel binnen als buiten Nederland. Vol enthousiasme kijken we vooruit naar wat de toekomst brengt, terwijl we met bewondering en respect terugblikken op ons erfgoedrijk verleden. Of het nu gaat om verborgen schatten of iconische monumenten, met '20 jaar Redres' nemen we je graag mee in ons avontuur over erfgoed - bouwkunst - vintage - architectuur

 

Doen wat je leuk vindt en leuk vinden wat je doet. En opeens ontdek je dat je dat alweer 20 jaar doet. Met vallen en opstaan weliswaar, maar altijd met de fascinatie voor bijzondere gebouwen, prachtige plekken en adembenemende vergezichten.

Jongensboek
Het is een ongelooflijk voorrecht om te doen wat je het liefste doet en met Redres heb ik het geluk gehad om wellicht de meest fantastische baan van heel Nederland te mogen vervullen. En ineens besef je dat het alweer 20 jaar geleden is dat ik aan de keukentafel zat en met het Redres-avontuur begon. Mijn liefde voor oude gebouwen, betoverende locaties en adembenemende vergezichten was destijds misschien wel de grootste drijfveer.

Toonaangevend in Nederland
Door de focus en de bijzondere aanpak is Redres de Bouwkunstmakelaar inmiddels uitgegroeid tot een uniek en toonaangevend makelaarskantoor met het allermooiste aanbod van Nederland. We zijn dan ook trots op onze unieke aanbod in onze “bouwkunstgalerie”.

Als ik terugblik op de afgelopen 20 jaar, kan ik met volle trots zeggen dat Redres een cruciale rol heeft gespeeld bij het (weer) waarderen, beschermen en herstellen van talloze oude gebouwen en monumenten. Dankzij Redres hebben we talloze monumenten weer kunnen laten schitteren voor de komende generaties. Zo kunnen ook zij volop genieten van ons kostbare erfgoed, nog vele, vele jaren lang!

 

Lees hier het hele boek

 

Dromen met Redres