KOETSHUIS APPARTEMENT TE KOOP

KOETSHUIS APPARTEMENT ACHTERSTRAAT 9 K03 ZOELEN TE KOOP


**LET OP**
Vanwege de grote interesse verzoeken wij u om niet te bellen, maar te mailen. Het is NIET mogelijk om op een ander moment dan de kijkdag, gepland op 7 juni tussen 14h00 en 16h00, te bezichtigen. Hiervoor dient u zich aan te melden via info [at] redres punt nl

Voor de aanstaande bruiden en bruidegommen: Redres bemiddelt enkel in de verkoop van het laatste beschikbare koetshuis K03. Het kasteel is niet vrij toegankelijk en er kunnen geen trouwfoto's worden gemaakt op het binnenterrein.


SOELEN
Op het eeuwenoude landgoed Soelen ligt aan de Achterstraat in Zoelen Kasteel Soelen. De geschiedenis van dit kasteel gaat zo’n 800 jaar terug, maar recent, in 1977, werd het kasteel en het koetshuis geschikt gemaakt voor bewoning. Het geheel is omringd door een slotgracht en rondom ligt een uitgestrekt landschap van bos en weilanden doorkruist met wandelpaden.

Sinds begin jaren ’90 van de vorige eeuw is kasteel Soelen, het koetshuis en het omliggende landgoed van 157 hectare in eigendom van Staatsbosbeheer. Als gevolg van veranderend beleid heeft Staatsbosbeheer inmiddels de appartementen in het kasteel en drie van de vier appartementen in het koetshuis verkocht. Alleen het koetshuisappartement K03 is nog niet verkocht. In opdracht van Staatsbosbeheer bemiddelt Redres de Erfgoedexpert BV in de verkoop van Koetshuis K03 in het voormalige Koetshuis gelegen aan Achterstraat 9, 4011 EN, Zoelen, inclusief onderliggende kavel, door middel van een Biedingsprocedure.


BIEDINGSPROCEDURE
In opdracht van Staatsbosbeheer bemiddelt Redres de Erfgoedexpert BV in de verkoop van koetshuisappartement K03 met garage in het voormalige Koetshuis gelegen aan Achterstraat 9, 4011 EN, Zoelen, inclusief onderliggende kavels, door middel van een Biedingsprocedure. U krijgt de gelegenheid een bod uit te brengen tussen 31 mei en 21 juni 2024 16h00.


KIJKDAG
Vrijdag 7 juni is er een kijkdag vn 14h00 tot 16h00. Op andere momenten is het helaas NIET mogelijk de locatie te bezichtigen. U dient zich voor de kijkdagen aan te melden via mail: info [at] redres punt nl


Indiening van een bod kan tot en met 21 juni 2024 16h00.


GEEN ERFPACHT
Op dit moment zijn de opstallen belast met erfpacht. Bij verkoop wordt het object verkocht zonder erfpacht. Een groot deel van de appartementen staat leeg, er is derhalve geen informatie beschikbaar over de zakelijke lasten.


PLANNING
Vrijdag 7 juni : Kijkmiddag van 14h00-16h00
Vrijdag 21 juni 16h00 : Einde Biedingsprocedure
Vrijdag 28 juni : Gunningsprocedure en bekendmaking
Vrijdag 5 juli : Tekenen concept koopovereenkomst
Medio juli 2024 : Levering

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Achterstraat 9 K 03
Postcode
4011 EN
Plaats
Zoelen

Bouw

Soort woonhuis
Landhuis, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1643
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 246m²
Perceeloppervlakte
ca. 1,4ha
Oppervlakte woonkamer
ca. 54m²
Inhoud
ca. 1.495m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, Aan het water, Aan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Open ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom, Plaats

Garage

Soort garage
Garagebox
Capaciteit
1

Ligging & Locatie

[ { "address": "Achterstraat 9", "zipCode": "4011 EN", "city": "Zoelen", "lat": 51.9101092, "lng": 5.4013595, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Omschrijving

Het kasteel is omringd door een slotgracht en rondom ligt een uitgestrekt landschap van bos en weilanden doorkruist met wandelpaden.

Plattegronden

Achterstraat 9 K 03, Zoelen plattegrond-0
Achterstraat 9 K 03, Zoelen plattegrond-1
Achterstraat 9 K 03, Zoelen plattegrond-2

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag

Fijn dat je contact hebt opgenomen!

We zorgen ervoor dat je spoedig een reactie van ons ontvangt op:

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms