Mijn favorieten

Aanbod stille verkoop

Met slechts één sfeerafbeelding probeert Redres u kennis te laten maken met prachtige, unieke, anonieme gebouwen die in stille verkoop staan. Geïnteresseerd in een van onderstaande objecten? Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere vastgoed!

 

Industrieel erfgoed met grootschalig horeca-/hotel-bestemming

Op 9 minuten van de Amsterdamse Ring A10 en op nog geen 15 minuten van zowel het centrum van Amsterdam als van Schiphol, ligt aan de zijde van Zaandam op een prachtige locatie aan het water een klassiek industrieel object. Het voormalige productiepand is ontworpen in de stijl van de Amsterdamse school. Het gebouw is circa 3.700 m² BVO groot en kijkt aan een zijde met een ruim 100 meter brede façade uit over het water. Het gebouw is opgetrokken uit baksteen rond een stalen constructie met indrukwekkende spanten en een vrije hoogte van circa 10 meter. Om het gebouw ligt groot buitenterrein geschikt voor parkeren, een stadsstrand en / of evenementen.

N.B.: Dit object betreft NIET het ADM terrein. 

Partner / investeerder gezocht voor 19de-eeuws exclusief verdedigingsfort

In goede staat verkerend eind 19de-eeuws, exclusief verdedigingswerk, in de Randstad. Dit object wordt gekenmerkt door haar rijke historie en is momenteel in gebruik als succesvol en bruisende evenementenlocatie. Vandaag de dag beschikt het object over een museale invulling, wijn- en bierkelders, congresfuncties en vergader- en evenementenruimten. Op het terrein van het complex bevindt zich een separate horecagelegenheid waardoor meerdere evenementen tegelijkertijd plaats kunnen vinden.

Stille verkoop regio Randstad

 

Demontabel paviljoen - VERKOCHT

Een uniek paviljoen, bekend van het stationsgebied van Utrecht Centraal, zoekt naar een nieuwe locatie. De vormgeving van het paviljoen verwijst naar het archetype van de tent, een opvallende vorm die de aandacht trekt. Het paviljoen is open en toegankelijk richting de bezoeker en biedt tegelijkertijd bescherming en beslotenheid in de drukke omgeving. Binnen bestaat het paviljoen uit een zeshoekige ruimte van samenkomst. Door het doortrekken van het dak richting het maaiveld ontstaat een dubbele wand waar de benodigde faciliteiten een plek vinden.

Demontabel paviljoen te koop

 

Kasteel Vanenburg

Kasteel Vanenburg is ontstaan in de veertiende eeuw. Tot 1645 had het kasteel een agrarische functie, in 1645 kocht Hendrick van Essen het kasteel. Het werd toen flink uitgebreid en is tot aan het begin van de 18e eeuw door zijn nabestaanden in stand gehouden. Vandaag de dag is De Vanenburg een sfeervolle ontmoetingsplaats voor trainingen, vergaderingen en culinaire evenementen. Op het landgoed zijn, verdeeld over meerdere opstallen, hotelkamers, vergaderzalen, stijlvolle boardrooms, een evenementenruimte, een restaurant en een kenniscentrum aanwezig. Landgoed Vanenburg is prachtig gelegen op de Veluwe in het midden van het land en bestrijkt een oppervlakte van ruim 40 hectare hier kunt u genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Stille verkoop kasteel Vanenburg  

Stille verkoop

Redres heeft deze gebouwen namens eigenaren in een zgn. ‘stille verkoop’ en/of ‘stille verhuur’. Dit betekent dat projectinformatie selectief wordt verstrekt. Mocht uw interesse zijn gewekt voor één van deze bijzondere gebouwen, dan verzoeken wij u deze belangstelling bij ons kenbaar te maken door te bellen met 035 – 647 08 78 of contact op te nemen via onderstaand formulier. Wij sturen u dan, nadat u een NDA (geheimhoudingsverklaring) heeft ondertekend, de uitgebreide projectinformatie toe. Uiteraard behouden wij ons het recht voor om, na ontvangst van de NDA, om ons moverende redenen te besluiten geen nadere informatie te verstrekken.