Mijn favorieten

aanbod stille verkoop.

Met slechts één sfeerafbeelding probeert Redres u kennis te laten maken met prachtige, unieke, anonieme gebouwen die in stille verkoop staan. Geïnteresseerd in een van onderstaande objecten? Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere vastgoed! Redres heeft deze gebouwen namens eigenaren in een zgn. ‘stille verkoop’ en/of ‘stille verhuur’. Dit betekent dat projectinformatie selectief wordt verstrekt. Mocht uw interesse zijn gewekt voor één van deze bijzondere gebouwen, dan verzoeken wij u deze belangstelling bij ons kenbaar te maken via onderstaand formulier. Wij sturen u dan, nadat u een NDA (geheimhoudingsverklaring) heeft ondertekend, de uitgebreide projectinformatie toe. Uiteraard behouden wij ons het recht voor om, na ontvangst van de NDA, om ons moverende redenen te besluiten geen nadere informatie te verstrekken.

 

Prachtig kasteeltje met mogelijkheden in het midden van het land

Zelden komt het voor dat een pareltje als dit object te koop komt te staan. Een prachtig kasteeltje in het centrum van het land. Bijzonder, buiten en toch midden in de Randstad. Een unieke plek om te wonen en te werken. Het is klein en sfeervol, dat is de eerste indruk die een bezoeker krijgt. Het rijksmonumentale kasteel met zijn bruinstenen muren en markante kantelen kent een bewogen geschiedenis. Het oudste deel van het kasteel stamt uit de middeleeuwen. De oude Ridderhofstad bestaat uit een slotgracht waarbinnen geheel bewaard gebleven een middeleeuwse gewelvenverdieping met zware ribloze kruisgewelven en tonggewelven, die grotendeels nog oorspronkelijk zijn. Op een deel van deze gewelvenverdieping is een sfeervol kasteelachtig huis gebouwd. Op het perceel staat naast het kasteel een koetshuis en langs de slotgracht staat het monumentale gerestaureerde tuinhuis. Er is een boomgaard en een waterpartij en dit alles zorgt voor een romantisch geheel.

De kansen voor dit kasteeltje liggen voor het oprapen. Naast dat u geriefelijk kunt wonen in de kasteelwoning of in het Koetshuis zijn er ook talloze andere mogelijkheden. Het kasteeltje heeft een woon- en horeca bestemming. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een vergader- en trouwlocatie een luxe bed and breakfast. Maar ook zijn er volop andere mogelijkheden om het pand zakelijk te benutten. De centrale ligging en goede bereikbaarheid midden in het land maakt dit extra gunstig. Voor verdere info hieromtrent kunt u contact opnemen met ons kantoor. Hogere prijsklasse.


 

Monumentale boerderij in het Gooi

Prachtige monumentale boerderij in beschermd natuurgebied in het Gooi. Het is een gemeentelijk monument, oorspronkelijk gebouwd in 1878 en in 2001 volledig gerenoveerd, geïsoleerd, voorzien van een nieuwe kap. De grote deel is opnieuw ingericht. Het terrein waarop de boerderij staat is uitgegeven in erfpacht, deze is echter afgekocht tot 2041. De locatie is uniek. Een landelijke sfeer met uitzicht op een kleine historische weide en ingesloten door de overvloedige natuur van 200 jaar oude bomen. Reeën rond de boerderij en zeldzame roofvogels in de lucht en tegelijkertijd op loopafstand van het centrum. Het perceel is circa 1.200 m2 groot en het is een mooie en vooral gezellige plek voor een gezin om te wonen en te ontspannen. Door de huidige eigenaars is het object de afgelopen 20 jaar volledig gerestaureerd met alleen maar kwalitatief goede materialen (massief hout, koperen leidingen). Het huis is zeer smaakvol ingericht.
 
Het geheel is geschikt voor meervoudig gebruik en kan het eenvoudig gesplitst worden in twee of drie woningen. Het is derhalve ook mogelijk om een gedeelte van de boerderij te kopen.
 


Schoolgebouw in de provincie Groningen

Prachtig schoolgebouw uit 1929 ontworpen in Amsterdamse Schoolstijl. De school staat op een royaal perceel van circa 1.573 m² en is zeer ruim qua gebruiksmogelijkheden (woonbestemming; combinatie wonen/werken toegestaan). Afgelopen jaren is het gebouw onder handen genomen door de eigenaars en getransformeerd in een waar woon- werkparadijs en er zijn diverse energiebesparende innovaties toegepast (houtgestookte c.v.-ketel, zonnecollectoren en zonnepanelen). Tevens is het object voorzien van een personenlift. Achter de school bevindt zich een geïsoleerde bedrijfs-/opslagruimte/dubbele garage met een vloeroppervlak van maarliefst circa 100 m2.

 

 

Partner / investeerder gezocht voor 19de-eeuws exclusief verdedigingsfort

In goede staat verkerend eind 19de-eeuws, exclusief verdedigingswerk, in de Randstad. Dit object wordt gekenmerkt door haar rijke historie en is momenteel in gebruik als succesvol en bruisende evenementenlocatie. Vandaag de dag beschikt het object over een museale invulling, wijn- en bierkelders, congresfuncties en vergader- en evenementenruimten. Op het terrein van het complex bevindt zich een separate horecagelegenheid waardoor meerdere evenementen tegelijkertijd plaats kunnen vinden.

Stille verkoop regio Randstad

 

Demontabel paviljoen - VERKOCHT

Een uniek paviljoen, bekend van het stationsgebied van Utrecht Centraal, zoekt naar een nieuwe locatie. De vormgeving van het paviljoen verwijst naar het archetype van de tent, een opvallende vorm die de aandacht trekt. Het paviljoen is open en toegankelijk richting de bezoeker en biedt tegelijkertijd bescherming en beslotenheid in de drukke omgeving. Binnen bestaat het paviljoen uit een zeshoekige ruimte van samenkomst. Door het doortrekken van het dak richting het maaiveld ontstaat een dubbele wand waar de benodigde faciliteiten een plek vinden.

Demontabel paviljoen te koop