erfgoed-hendrick-de-keyser

ERFGOED

hendrick de keyser

Vanaf 2024 slaat Redres, de grootste aanbieder van monumentaal erfgoed in Nederland, de handen ineen met Hendrick de Keyser (HdK). Onze rol in deze samenwerking omvat de marketing en verhuur van de beschikbare objecten uit deze uitzonderlijke collectie, met als doel het behoud van erfgoed in Nederland te bevorderen.

meer informatie

Hendrick de Keyser monumenten

Erfgoed sinds 1918
Hendrick de Keyser Monumenten, actief sinds 1918, is toegewijd aan het behoud van architectonisch en historisch waardevolle monumenten in Nederland. Hendrick de Keyser Monumenten zet zich in voor het behoud van monumenten die variëren van huizen tot boerderijen, buitenplaatsen, hofjes en meer. De erfenis begon in 1918 en blijft bloeien, met bijna 450 panden verspreid over 115 locaties.

Panden voor de toekomst
De verworven panden blijven permanent in bezit en worden met zorg onderhouden, met het oog op de toekomstige generaties. Lees meer over de toewijding aan duurzaam behoud en hoe ze de nationale woongeschiedenis levend houden. Van huizen tot torens, vissershuisjes tot raadhuizen, zij behouden deze unieke gebouwen door ze functioneel te gebruiken.

Openbaar genot
Hendrick de Keyser streeft ernaar dat het publiek kan genieten van de nationale woongeschiedenis. Ontdek hoe de panden niet alleen worden behouden, maar ook worden opengesteld voor het publiek om te bezoeken, in te wonen, te werken en te verblijven.

Uitgebreide collectie
De collectie van Hendrick de Keyser omvat een breed scala aan gebouwen, van elegante villa's tot schilderachtige boerderijen. De collectie weerspiegelt de rijke diversiteit van de Nederlandse architectuur en geschiedenis.

Functioneel gebruik
Ze gebruiken de unieke gebouwen functioneel. Velen worden verhuurd als woon- en bedrijfspanden, terwijl sommige beschikbaar zijn als vakantiehuizen en museumhuizen. Van museumhuizen tot bedrijfspanden, de gebouwen hebben diverse functies. Lees meer over hoe je kunt wonen, werken of genieten van een vakantie in deze historische juweeltjes.

Redres partner in monumentaal erfgoed
Als trotse partner van Hendrick de Keyser is Redres verantwoordelijk voor het verhuren van de objecten uit deze bijzondere collectie. Ontdek hoe Redres een brug slaat tussen erfgoedbehoud en het publiek, en neem een kijkje in ons aanbod voor meer informatie over beschikbare mogelijkheden.

 

Contact

WE INFORMEREN U GRAAG

Fijn dat je contact hebt opgenomen!

We zorgen ervoor dat je spoedig een reactie van ons ontvangt op:

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms