Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Burgemeester Van Den Boschstraat 66 in Amerongen 3958 CE

Burgemeester van den Boschstraat 66

3958 CE Amerongen
Vraagprijs € 1.195.000,- k.k.

Omschrijving

VOORMALIGE BAKKERSWINKEL MET RIANT WOONHUIS TE KOOP


In de charmante dorpskern van Amerongen staat op een viersprong deze prachtige monumentale dorpsvilla. Het voorhuis, vroeger bakkerswinkel en woonhuis, is een rijksmonument en het achterhuis, wat vroeger de bakkerij was, is gemeentelijk monument. De twee panden zijn door
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1880 Woonoppervlakte 333 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Verkopende makelaar

ir. Jan-Willem Andriessen

ir. Jan-Willem Andriessen

Stuur een email +31 (0)35 647 08 78

Omschrijving

English translation below
VOORMALIGE BAKKERSWINKEL MET RIANT WOONHUIS TE KOOP


In de charmante dorpskern van Amerongen staat op een viersprong deze prachtige monumentale dorpsvilla. Het voorhuis, vroeger bakkerswinkel en woonhuis, is een rijksmonument en het achterhuis, wat vroeger de bakkerij was, is gemeentelijk monument. De twee panden zijn door middel van een prachtige ontvangsthal tussen het voor- en achterhuis samengebracht tot een heerlijk royaal woonhuis, met volop mogelijkheden om te wonen en te werken. Het huis biedt een authentieke sfeer met originele schuiframen met luiken, hoge plafonds met balken en mooie paneeldeuren. Alle ruimtes zijn uitermate royaal. De woonkamer heeft een fraaie haard, de gezellige leefkeuken heeft directe toegang tot de tuin en alle vier de slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Het voorste gedeelte (de oude bakkerswinkel) is in gebruik geweest als interieurwinkel, maar kan uiteraard ook worden gebruikt als werk-/praktijkruimte, als rugzakwoning of als extra woonruimte. In de zeer fraai aangelegde stadstuin kunt u in alle rust en privacy genieten van al dit moois.

Deze woning is gebouwd omstreeks 1880 en door de jaren heen geheel gemoderniseerd met oog voor detail en voorzien van alle moderne gemakken. Naast de woning is een brede carport met parkeerruimte voor twee auto’s en daarnaast is er ook nog een houten berging. Onder het achterhuis is nog een oude gewelfkelder. Deze is in de huidige situatie echter niet toegankelijk. Op loopafstand liggen een basisschool en de winkels van Amerongen. Ook de overige voorzieningen van het dorp en natuurlijk de bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn dichtbij.


ENTREE
De originele entree van de winkel / praktijkruimte bevindt zich aan de voorzijde van het voorhuis. De huidige entree van het woonhuis is te vinden aan de rechterzijkant. Bij binnenkomtt komt u in de royale hal die de verbinding vormt tussen het voor- en het achterhuis. De hal biedt direct een inkijkje in de fraaie tuin. De entreehal biedt toegang tot alle vertrekken in het huis. Van de riante living in het achterhuis, tot de leefkeuken en het winkelgedeelte in het voorhuis. Op de vloer liggen oude estriken, die doorgelegd zijn tot in de woonkamer en de keuken. Alle wanden zijn glad gestuukt en afgewerkt in warme (Farrow and Ball) kleuren. In deze hal zijn twee ingebouwde kasten, waarvan een als garderobe gebruikt wordt.

WOONKAMER (achterhuis)
Rechts van de entree bevindt zich de heerlijk lichte woonkamer. Deze kamer is bijna vierkant en ruim 50 m2 groot. De vloer is hier voorzien van comfortabele vloerverwarming. De fraaie oude open haard zorgt voor extra warmte en gezellige sfeer. Er is een deur die direct toegang biedt tot de achtertuin.

VERDIEPING (achterhuis)
Via de open trap in de woonkamer is de bovenverdieping op het achterhuis bereikbaar. Hier is een grote open ruimte. Er zijn meerdere op maat gemaakte inbouwkasten met veel bergruimte. Voor een van de kastenwanden zijn originele oude deuren gebruikt. Een heerlijk lichte ruimte om te slapen, te werken of te relaxen. Ernaast is een badkamer, waar een bad, een douche en een vaste wastafel is met daarnaast een apart toilet. Boven deze verdieping is via een luik een grote bergzolder bereikbaar.

KEUKEN
Vanuit de entree steekt u schuin links zo door naar de heerlijke royale leefkeuken van circa 25 m2. De handgemaakte keuken van Lodder bestaat uit een lang aanrechtblok met een fraai Belgisch hardstenen werkblad. En uiteraard is er de nodige inbouwapparatuur aanwezig, zoals een breed gasfornuis met combi-oven en bordenwarmer, een vaatwasser en een Quooker. In een nis is ruimte voor de koelkast en er is een extra inbouwkast. Twee openslaande deuren bieden ook hier weer toegang tot de pittoreske achtertuin.

WINKEL/ PRAKTIJKRUIMTE (voorhuis)
Vanuit de entree gezien links komt u via een lange gang in het voorhuis. Hier zijn aan de voorzijde van het pand twee ruimtes die in gebruik zijn geweest als bakkersruimte en tot voor kort als interieurzaak. Uiteraard zijn deze ruimtes ook voor andere doeleinden geschikt, zoals werk- of praktijkruimte, een extra zitkamer of bibliotheek. De ruimtes vormen het front van deze dorpsvilla; hier zijn de nog originele schuiframen met luiken aanwezig. Er is een eigen ingang en de ruimtes zijn afsluitbaar van de rest van de woning.

Achter de ruimtes ligt een praktische bijkeuken van circa 9 m2. Hier is ruimte voor de wasmachine en droger en er is toegang tot een kelder van circa 13 m2 met stahoogte.

VERDIEPING (voorhuis)
Naast de entreehal bevindt zich links een gang met een tweede hal. Hier is de brede trap naar de verdieping van het voorhuis. Hier zijn twee riante, sfeervolle, slaapkamers (circa 24 m2 en 28 m2) met ieder een eigen badkamer met douche en wastafel. Op de overloop is een apart toilet. Ten slotte bevindt zich op deze woonlaag een bergruimte, waar ook de CV-ketel is ondergebracht.

ZOLDERVERDIEPING (voorhuis)
Boven de slaapkamers, op de zolderverdieping is een derde slaapkamer van circa 25 m2 die over de breedte van het gehele voorhuis loopt. Ook deze kamer is voorzien van een eigen douche en toilet.

BUITEN
Achter het huis bevindt zich een riante stadstuin. De fraaie sfeervolle tuin is onder architectuur aangelegd. Hier kunt u, in volle privacy, heerlijk relaxen en genieten van de mooi aangelegde borders en de bijzondere vijver. In de tuin is tevens een houten berging van circa 9 m2 en een houtopslag. Naast het huis is een dubbele carport aanwezig voor uw auto’s.

AMERONGEN
De naam Amerongen wordt voor het eerst genoemd in 1126. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog vindt op 23 juni 1585 de slag bij Amerongen plaats waarbij de Spaanse troepen de Staatse troepen vernietigend heeft verslagen. Amerongen was van oudsher een agrarische gemeenschap, de schapen op de heidevelden van de Heuvelrug leverden de mest voor de akkers. Na de bedijking waren de uiterwaarden met vruchtbare rivierklei eveneens geschikt voor landbouw. Vanaf de 17e tot de 20e eeuw kende Amerongen tabaksteelt. Het dorp telt nog een tiental karakteristieke tabaksschuren uit deze tijd.

Amerongen maakt onderdeel uit van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het gevarieerde landschap van bos en heide heeft veel te bieden voor hen die zoeken naar rust en natuurschoon. Het dorp heeft in de jaren haar landelijke karakter behouden. Kenmerkend voor Amerongen zijn de oude tabaksschuren die her en der in het dorp staan. De zuidkant van het dorp bestaat uit het oude centrum met veel monumentale panden en natuurlijk Kasteel Amerongen, oorspronkelijk gesticht in 1826 op verzoek van Graaf Floris V.

Hier vinden we ook de uiterwaarden van de Nederrijn, terwijl aan de noordkant van het dorp het uitgestrekte bosgebied te vinden is met daarin de Amerongse berg. Naast natuurschoon biedt Amerongen ook andere voorzieningen: er zijn onder andere meerdere basisscholen, sportverenigingen en diverse aantrekkelijke restaurants.

Amerongen ligt centraal in het land op 20 autominuten van Utrecht en Arnhem, 40 autominuten van Den Bosch en 50 minuten van Amsterdam. Daarnaast is er een goede openbaar-vervoersverbinding voor handen.

KENMERKEN
Bouwjaar: ca. 1880
Kadastraal bekend: Amerongen sectie D nummer 3991
Perceelgrootte: 470 m2
Woonoppervlakte: ca. 333 m2
Inhoud: ca. 1.389 m3
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
CV-ketel: Nefit 2011

• Sfeervolle, royale dorpsvilla in de charmante kern van Amerongen;
• Gedeeltelijk rijks-, gedeeltelijk gemeente monument;
• Zeer goed onderhouden, instapklaar;
• Fraaie onder architectuur aangelegde stadstuin;
• Riante woon-, en slaapruimtes, ieder met eigen badkamer;
• Diverse mogelijkheden voor wonen en werken.


INTERESSE?
Neem contact met ons op wij informeren u graag!

=======

FORMER BAKERY WITH LARGE RESIDENCE FOR SALE

At an intersection of four charming streets in the beautiful village of Amerongen, we offer this splendid listed detached villa. The front of the house, which used to be the baker's shop and residence, is a nationally listed building while the back of the house, once the bakery, is a municipal monument. The two premises have been connected by a splendid reception hall between the front and back of the house to create a wonderful and large residence that offers endless options to combine living and working from home. The house radiates an authentic atmosphere with original sash windows, high ceilings with beams, and beautiful panelled doors. All the rooms are extremely large. The living room features a stunning fireplace, the cosy kitchen-diner has direct access to the garden, and all four bedrooms have en-suite bathrooms. The front part (the old baker's shop) was until recently used as an interior design shop, but it is also perfect as a retail/office/practice space, as a self-contained annex, or as additional living space. The magnificently landscaped village garden lets you enjoy everything this wonderful place has to offer in peace and privacy.

The building dates back to around 1880 and, throughout the years, it has been entirely modernised and given all mod cons with a close eye on details. To the side of the residence, there are a double carport with parking space for 2 cars and a wooden shed. Underneath the house, the old vaulted cellars still exist but they are not accessible in the current situation. A primary school and the shops of Amerongen are within walking distance. All the other amenities the village offers and, of course, the woods of the Utrechtse Heuvelrug National Park are also nearby.


ENTRANCE
The original entrance to the retail/practice space is at the front of the front house. The current main entrance can be found on the right. First, you enter the spacious hall that connects the front and back of the house and which also gives a peek of the beautiful garden. The entrance hall gives access to all the rooms on this floor, from the spacious living room in the back to the kitchen-diner and retail area at the front. The hall, living room and kitchen all have the same beautiful old, glazed floor tiles. All walls are smoothly stuccoed and painted in warm (Farrow and Ball) colours. The entrance hall also includes two built-in wardrobes, one of which is used as a cloakroom.

LIVING ROOM (back of the house)
The wonderfully light and airy living room is at the right of the entrance hall. This room is more or less square with a surface area of over 50 m2 and has comfortable underfloor heating. The stunning old fireplace offers additional warmth and a cosy atmosphere. A door from the living room leads directly into the back garden.

UPPER FLOOR (back of the house)
The upper floor at the back of the house can be accessed by an open staircase in the living room. This floor is one big open space. There are several bespoke built-in wardrobes offering lots of storage space. Some of the original old doors were used for one of the wardrobes. This is a wonderful, bright room for sleeping, working, or relaxing. Adjacent, you will find a bathroom featuring a bath, a shower, a washbasin, and a separate toilet. An additional storage attic above this floor can be accessed via a hatch.

KITCHEN
From the entrance hall, you turn left to enter the fabulous, large kitchen-diner of approx. 25 m2. The bespoke kitchen (by Lodder) includes a long kitchen unit with a stunning Belgian hardstone worktop. Naturally, the kitchen includes all kinds of built-in appliances like a 5-burner hob, a combi-oven and plate warmer, a dishwasher, and a Quooker. A cove offers space for the fridge and includes an additional built-in cupboard. From the kitchen, French doors give access to the picturesque back garden.

RETAIL/PRACTICE SPACE (front of the house)
From the entrance on the left, a long corridor leads to the front of the house. The two rooms looking out onto the street were once used as the baker's shop and, until recently, as an interior design shop. These rooms can also be perfectly used for other purposes, such as an office or practice space, as an additional sitting room, or as a library, for example. These rooms are the front of this village villa and they still contain the original sash windows with shutters. They have their own entrance and the rooms can be closed off from the rest of the house.

At the back of these two rooms, there is a practical utility room of approx. 9 m2. The utility room also has space for the washing machine and dryer, and it gives access to a cellar of approx. m2 with sufficient headroom.

UPPER LEVEL (front of the house)
Next to the entrance hall, there is a corridor with a second hall to the left. Here you will find the wide staircase leading to the upper floor of the front house. This floor has two spacious and comfortably finished bedrooms (approx. 24 m2 and 28 m2), each with their en-suite bathroom with shower and washbasin. There is a separate toilet on the landing. Additionally, there is a storage room which also includes the central heating system.

ATTIC (front of the house)
Above the bedrooms, in the attic, there is a third bedroom of approx. 25 m2 which runs across the width of the entire front of the house. This bedroom also has an en-suite bathroom with shower and washbasin.

OUTSIDE
At the back of the house, you walk into the spacious village garden. This magnificent, cosy garden was designed by a garden architecture. Here, you can relax and enjoy the beautifully laid-out borders and the unique pond in complete privacy. The garden also includes a wooden storage shed of approx. 9 m2 and storage space for firewood. On the side of the house, you have a double carport for parking your car(s).

AMERONGEN
The name ‘Amerongen’ is first mentioned in 1126. During the Eighty Years’ War, the ‘battle of Amerongen’ took place on 23 June 1585, during which the Dutch troops were utterly defeated by the Spanish army. Traditionally, Amerongen used to be an agricultural community with the sheep grazing on the heather fields on the Utrecht Hill Ridge supplying the manure for the fields. After the dykes were built along the Lower Rhine, the fertile washlands also became suitable for farming. From the 17th up to the 20th century, Amerongen farmers even grew tobacco. The village still has about a dozen typical tobacco sheds from this time.

Amerongen is part of the municipality Utrechtse Heuvelrug and lies at the heart of one of the most beautiful nature reserves of the Netherlands. The varied landscape with woods and heather fields has much to offer to those who seek peace and quiet and natural beauty. Over the years, the village managed to retain its rural character. One of the typical features of Amerongen is the old tobacco sheds scattered around the village. The old village centre is on the southside of the village and includes many monumental houses and, of course, Amerongen Castle, of which the original building was founded in 1286 at the request of Earl Floris V.

South of the village, we also find the washlands of the Lower Rhine while, at the north, there are the extensive woodlands with the 70-metre-high hill, proudly called the ‘Amerongen mountain’. Apart from natural beauty, Amerongen has lots of other amenities: there are several primary schools, sports associations, and various wonderful restaurants.

Amerongen lies at a great central location, at 20 minutes driving from Utrecht and Arnhem, 40 minutes from Den Bosch, and 50 minutes from Amsterdam. The village also has good public transport links.

FEATURES
 • Building year: around 1880
 • Cadastral registration details: Amerongen section D number 3991
 • Plot size: 470 m2
 • Living surface: approx. 333 m2
 • Volume: approx. 1,389 m3
 • Insulation: partially double glazed
 • Central heating system: Nefit 2011
 • Beautiful, cosy and large detached village villa in the charming centre of Amerongen;
 • Part nationally listed building, part municipal monument;
 • Excellently maintained, you can move in straight away;
 • Beautiful, landscaped village garden;
 • Spacious living and sleeping quarters, all bedrooms en-suite;
 • Various options for living and working.

ARE YOU INTERESTED?
Then please contact us, we will be happy to provide you with further information!
VOORMALIGE BAKKERSWINKEL MET RIANT WOONHUIS TE KOOP


In de charmante dorpskern van Amerongen staat op een viersprong deze prachtige monumentale dorpsvilla. Het voorhuis, vroeger bakkerswinkel en woonhuis, is een rijksmonument en het achterhuis, wat vroeger de bakkerij was, is gemeentelijk monument. De twee panden zijn door middel van een prachtige ontvangsthal tussen het voor- en achterhuis samengebracht tot een heerlijk royaal woonhuis, met volop mogelijkheden om te wonen en te werken. Het huis biedt een authentieke sfeer met originele schuiframen met luiken, hoge plafonds met balken en mooie paneeldeuren. Alle ruimtes zijn uitermate royaal. De woonkamer heeft een fraaie haard, de gezellige leefkeuken heeft directe toegang tot de tuin en alle vier de slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Het voorste gedeelte (de oude bakkerswinkel) is in gebruik geweest als interieurwinkel, maar kan uiteraard ook worden gebruikt als werk-/praktijkruimte, als rugzakwoning of als extra woonruimte. In de zeer fraai aangelegde stadstuin kunt u in alle rust en privacy genieten van al dit moois.

Deze woning is gebouwd omstreeks 1880 en door de jaren heen geheel gemoderniseerd met oog voor detail en voorzien van alle moderne gemakken. Naast de woning is een brede carport met parkeerruimte voor twee auto’s en daarnaast is er ook nog een houten berging. Onder het achterhuis is nog een oude gewelfkelder. Deze is in de huidige situatie echter niet toegankelijk. Op loopafstand liggen een basisschool en de winkels van Amerongen. Ook de overige voorzieningen van het dorp en natuurlijk de bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn dichtbij.


ENTREE
De originele entree van de winkel / praktijkruimte bevindt zich aan de voorzijde van het voorhuis. De huidige entree van het woonhuis is te vinden aan de rechterzijkant. Bij binnenkomtt komt u in de royale hal die de verbinding vormt tussen het voor- en het achterhuis. De hal biedt direct een inkijkje in de fraaie tuin. De entreehal biedt toegang tot alle vertrekken in het huis. Van de riante living in het achterhuis, tot de leefkeuken en het winkelgedeelte in het voorhuis. Op de vloer liggen oude estriken, die doorgelegd zijn tot in de woonkamer en de keuken. Alle wanden zijn glad gestuukt en afgewerkt in warme (Farrow and Ball) kleuren. In deze hal zijn twee ingebouwde kasten, waarvan een als garderobe gebruikt wordt.

WOONKAMER (achterhuis)
Rechts van de entree bevindt zich de heerlijk lichte woonkamer. Deze kamer is bijna vierkant en ruim 50 m2 groot. De vloer is hier voorzien van comfortabele vloerverwarming. De fraaie oude open haard zorgt voor extra warmte en gezellige sfeer. Er is een deur die direct toegang biedt tot de achtertuin.

VERDIEPING (achterhuis)
Via de open trap in de woonkamer is de bovenverdieping op het achterhuis bereikbaar. Hier is een grote open ruimte. Er zijn meerdere op maat gemaakte inbouwkasten met veel bergruimte. Voor een van de kastenwanden zijn originele oude deuren gebruikt. Een heerlijk lichte ruimte om te slapen, te werken of te relaxen. Ernaast is een badkamer, waar een bad, een douche en een vaste wastafel is met daarnaast een apart toilet. Boven deze verdieping is via een luik een grote bergzolder bereikbaar.

KEUKEN
Vanuit de entree steekt u schuin links zo door naar de heerlijke royale leefkeuken van circa 25 m2. De handgemaakte keuken van Lodder bestaat uit een lang aanrechtblok met een fraai Belgisch hardstenen werkblad. En uiteraard is er de nodige inbouwapparatuur aanwezig, zoals een breed gasfornuis met combi-oven en bordenwarmer, een vaatwasser en een Quooker. In een nis is ruimte voor de koelkast en er is een extra inbouwkast. Twee openslaande deuren bieden ook hier weer toegang tot de pittoreske achtertuin.

WINKEL/ PRAKTIJKRUIMTE (voorhuis)
Vanuit de entree gezien links komt u via een lange gang in het voorhuis. Hier zijn aan de voorzijde van het pand twee ruimtes die in gebruik zijn geweest als bakkersruimte en tot voor kort als interieurzaak. Uiteraard zijn deze ruimtes ook voor andere doeleinden geschikt, zoals werk- of praktijkruimte, een extra zitkamer of bibliotheek. De ruimtes vormen het front van deze dorpsvilla; hier zijn de nog originele schuiframen met luiken aanwezig. Er is een eigen ingang en de ruimtes zijn afsluitbaar van de rest van de woning.

Achter de ruimtes ligt een praktische bijkeuken van circa 9 m2. Hier is ruimte voor de wasmachine en droger en er is toegang tot een kelder van circa 13 m2 met stahoogte.

VERDIEPING (voorhuis)
Naast de entreehal bevindt zich links een gang met een tweede hal. Hier is de brede trap naar de verdieping van het voorhuis. Hier zijn twee riante, sfeervolle, slaapkamers (circa 24 m2 en 28 m2) met ieder een eigen badkamer met douche en wastafel. Op de overloop is een apart toilet. Ten slotte bevindt zich op deze woonlaag een bergruimte, waar ook de CV-ketel is ondergebracht.

ZOLDERVERDIEPING (voorhuis)
Boven de slaapkamers, op de zolderverdieping is een derde slaapkamer van circa 25 m2 die over de breedte van het gehele voorhuis loopt. Ook deze kamer is voorzien van een eigen douche en toilet.

BUITEN
Achter het huis bevindt zich een riante stadstuin. De fraaie sfeervolle tuin is onder architectuur aangelegd. Hier kunt u, in volle privacy, heerlijk relaxen en genieten van de mooi aangelegde borders en de bijzondere vijver. In de tuin is tevens een houten berging van circa 9 m2 en een houtopslag. Naast het huis is een dubbele carport aanwezig voor uw auto’s.

AMERONGEN
De naam Amerongen wordt voor het eerst genoemd in 1126. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog vindt op 23 juni 1585 de slag bij Amerongen plaats waarbij de Spaanse troepen de Staatse troepen vernietigend heeft verslagen. Amerongen was van oudsher een agrarische gemeenschap, de schapen op de heidevelden van de Heuvelrug leverden de mest voor de akkers. Na de bedijking waren de uiterwaarden met vruchtbare rivierklei eveneens geschikt voor landbouw. Vanaf de 17e tot de 20e eeuw kende Amerongen tabaksteelt. Het dorp telt nog een tiental karakteristieke tabaksschuren uit deze tijd.

Amerongen maakt onderdeel uit van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, ligt midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het gevarieerde landschap van bos en heide heeft veel te bieden voor hen die zoeken naar rust en natuurschoon. Het dorp heeft in de jaren haar landelijke karakter behouden. Kenmerkend voor Amerongen zijn de oude tabaksschuren die her en der in het dorp staan. De zuidkant van het dorp bestaat uit het oude centrum met veel monumentale panden en natuurlijk Kasteel Amerongen, oorspronkelijk gesticht in 1826 op verzoek van Graaf Floris V.

Hier vinden we ook de uiterwaarden van de Nederrijn, terwijl aan de noordkant van het dorp het uitgestrekte bosgebied te vinden is met daarin de Amerongse berg. Naast natuurschoon biedt Amerongen ook andere voorzieningen: er zijn onder andere meerdere basisscholen, sportverenigingen en diverse aantrekkelijke restaurants.

Amerongen ligt centraal in het land op 20 autominuten van Utrecht en Arnhem, 40 autominuten van Den Bosch en 50 minuten van Amsterdam. Daarnaast is er een goede openbaar-vervoersverbinding voor handen.

KENMERKEN
Bouwjaar: ca. 1880
Kadastraal bekend: Amerongen sectie D nummer 3991
Perceelgrootte: 470 m2
Woonoppervlakte: ca. 333 m2
Inhoud: ca. 1.389 m3
Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas
CV-ketel: Nefit 2011

• Sfeervolle, royale dorpsvilla in de charmante kern van Amerongen;
• Gedeeltelijk rijks-, gedeeltelijk gemeente monument;
• Zeer goed onderhouden, instapklaar;
• Fraaie onder architectuur aangelegde stadstuin;
• Riante woon-, en slaapruimtes, ieder met eigen badkamer;
• Diverse mogelijkheden voor wonen en werken.


INTERESSE?
Neem contact met ons op wij informeren u graag!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 1.195.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1880 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in centrum Indeling Woonoppervlakte 333 m² Perceeloppervlakte 470 m² Overige inpandige ruimte 47 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 1389 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel NEFIT (Gas Combiketel uit 2011, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 240 m² (20.0 m bij 12.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Aangelegd onder architectuur Parkeergelegenheid Garage Carport Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Toelichting 2 parkeerplaatsen onder carport Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand, monument, dubbele bewoning mogelijk en erfgoed Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rookkanaal Kadastrale gegevens Gemeente Amerongen Sectie D Perceelnummer 3991 Oppervlakte 470 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Burgemeester van den Boschstraat 66, 3958 CE Amerongen

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring