Mijn favorieten

bijzondere huizen bij nalatenschappen.

Eigenaren van bijzondere huizen of monumenten zijn veelal kleurrijke mensen, liefhebbers van bijzondere vormgeving, ambachtelijke kunst en hebben een neus voor mooie dingen en brengen niet zelden bijzondere collecties of verzamelingen tot stand. Maar wanneer één of meerdere eigenaren van een dergelijke bijzondere woning overleden zijn dan moet er het één en ander geregeld worden. Bij een reguliere woning is het vaak meteen een duidelijke zaak op welke wijze het huis en de inboedel moet worden verkocht.

Maar bij bijzondere objecten, zoals Rijksmonumenten, Gemeentelijke monumenten, of Vintage huizen uit de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw is dat vaak niet het geval. Is er sprake van een bijzondere verzameling? Of is het huis monumentaal en zó bijzonder dat het niet zomaar verkocht kan worden? Is er sprake van een restauratie-achterstand of is er de laatste 50 jaar niets meer aan het huis veranderd en is het een ware tijdscapsule? Redres de Erfgoedexpert is gespecialiseerd in het verkopen van bijzondere objecten uit een nalatenschap. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk. Met een goed plan van aanpak zorgen wij ervoor dat het erfgoed weer een nieuwe eigenaar vindt.

Meer weten over het verkopen van een bijzonder huis bij een nalatenschap? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring