Omschrijving

** INSCHRIJVING GESLOTEN! **

LET OP! DIT BETREFT ÉÉN KOETSHUIS, DEZE ZIJN INDIVIDUEEL TE KOOP
.
VRIJWILLIGE GESLOTEN INSCHRIJVING
Op het eeuwenoude landgoed Soelen ligt aan de Achterstraat in Zoelen Kasteel Soelen. De geschiedenis van dit kasteel gaat zo’n 800 jaar terug, maar recent, in 1977, werd het kasteel en het koetshuis geschikt gemaakt voor bewoning. Het kasteel is omringd door een slotgracht en rondom ligt een uitgestrekt landschap van bos en weilanden doorkruist met wandelpaden.

Sinds begin jaren ’90 van de vorige eeuw is kasteel Soelen en het omliggende landgoed van 157 hectare in eigendom van Staatsbosbeheer. Als gevolg van veranderend beleid binnen Staatsbosbeheer is besloten om de appartementen in het kasteel, het koetshuis, het appartement in het poortgebouw en de garages die in eigendom zijn bij Staatsbosbeheer te gaan verkopen.

Het rijksmonumentale kasteel met koetshuis en garages bereikt u via een lange oprijlaan gevolgd door een toegangsbrug en een charmant poortgebouw. Aan de voorzijde van het kasteel is een groot koetshuis gesitueerd waarin 4 flinke appartementen zijn gerealiseerd. In het prachtige kasteel zelf bevinden zich 6 appartementen.

Kasteel
Het kasteel dat zich binnen de oude slotgracht bevindt is verbouwd tot een appartementencomplex bestaande uit 6 appartementen. Van deze 6 appartementen zijn er 5 in eigendom van Staatsbosbeheer waarvan 1 appartement is verhuurd.

Koetshuis
Het koetshuis, dat tegenover het kasteel gesitueerd bestaat uit 4 appartementen. Van deze 4 woningen zijn er 3 in eigendom van Staatsbosbeheer, waarvan 1 appartement is verhuurd.

Poortgebouw
Dan is er het poortgebouw. Deze is verbouwd tot een studio appartement met atelier en in onverhuurde staat.


GEEN ERFPACHT
Op dit moment zijn de opstallen belast met erfpacht. Bij verkoop wordt het object verkocht zonder erfpacht. Een groot deel van de appartementen staat leeg, er is derhalve geen informatie beschikbaar over de zakelijke lasten.


VRIJWILLIGE GESLOTEN INSCHRIJVING
De verkoop van de appartementen in het kasteel, het koetshuis en het poortgebouw wordt gerealiseerd door middel een vrijwillige gesloten inschrijving. Dit biedboek kunt u opvragen door een mail te sturen aan redres: info at redres punt nl. In hoofdstuk 7 van het biedboek staan de voorwaarden beschreven.


PLANNING (ONDER VOORBEHOUD)
24 november 2023 - 16H00 : Einde Biedingsprocedure
December 2023 : Gunningsprocedure (periode onder voorbehoud)
Januari 2024 : Bekendmaking medio januari


LET OP:
De planning is onder voorbehoud. Raadpleeg de website www.redres.nl voor de meest actuele informatie of kijk op de projectwebsite: kasteelsoelentekoop punt nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Achterstraat 9 K1
Postcode
4011 EN
Plaats
Zoelen

Bouw

Soort woonhuis
Landhuis, Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1643
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 271m²
Perceeloppervlakte
ca. 1,4ha
Oppervlakte woonkamer
ca. 39m²
Inhoud
ca. 1.596m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, Aan het water, Aan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Open ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Tuin
Tuin rondom, Plaats

Garage

Soort garage
Garagebox
Capaciteit
1

Ligging & Locatie

[ { "address": "Achterstraat 9", "zipCode": "4011 EN", "city": "Zoelen", "lat": 51.9105783, "lng": 5.4006747, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Omschrijving

Het kasteel is omringd door een slotgracht en rondom ligt een uitgestrekt landschap van bos en weilanden doorkruist met wandelpaden.

Plattegronden

Achterstraat 9 K1, Zoelen plattegrond-0
Achterstraat 9 K1, Zoelen plattegrond-1
Achterstraat 9 K1, Zoelen plattegrond-2

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag

Fijn dat je contact hebt opgenomen!

We zorgen ervoor dat je spoedig een reactie van ons ontvangt op:

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonlijke gegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms